DOLAR 32,4970 -0.05%
EURO 34,7914 -0.59%
ALTIN 2.442,730,28
BITCOIN 2075709-1,33%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yazılım ihracatı alanında önemli başarıların yeni ismi; Erdem Aksöz ve Most İdea Yazılım
  • Kolay Haber
  • Teknoloji
  • Yazılım ihracatı alanında önemli başarıların yeni ismi; Erdem Aksöz ve Most İdea Yazılım

Yazılım ihracatı alanında önemli başarıların yeni ismi; Erdem Aksöz ve Most İdea Yazılım

ABONE OL
Şubat 17, 2022 11:56
Yazılım ihracatı alanında önemli başarıların yeni ismi; Erdem Aksöz ve Most İdea Yazılım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye çapında oldukça başarılı bir şekilde faaliyet gösteren Most İdea ile yazılım firması ülkemiz dışında da başarılara doymuyor. Türkiye’den yurtdışına birçok farklı ülkede özellikle pandemi döneminde yazılım çalışmaları yapan firma her geçen gün büyüyerek yoluna devam ediyor. 2020 ve 2021 yıllarında yurt dışına açılan firma yazılım ihracatı alanında önderlik ediyor. Azerbaycan, Özbekistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere, Almanya ve İsviçre gibi ülkelere dahi ihracat gerçekleştiriyor.

Mobil ve web yazılımın lider isimlerinin başında Most İdea firması karşımıza çıkıyor. Firma bünyesinde çalışma sağlayan 25 kişilik ekip ile profesyonel bir hizmet sunuyor. Mobil sürüm aynı zamanda mobil uygulama gibi yazılım gerektiren çalışmalar için uzman bir çalışma stratejisi izleniyor. Bu sayede uzun vadede markasını büyütmek isteyen tüm marka sahipleri ile yol arkadaşlığı yapılıyor.

Most idea yazılım yönetim kurulu üyesi Erdem Aksöz yapmış olduğu açıklamalarda sektörde yaşanan olumlu gelişimlerden büyük bir pay aldıklarını ifade ediyor. Bu payı alabilmek için 20 yılı şana bir sektör deneyimi olduğunu hatırlatıyor. Aynı zamanda doktora mezunu bir bilgisayar mühendisi olarak ekibine liderlik ettiğini anlatıyor. Bugün ulaşmış oldukları ve önümüzdeki yıllar için kendilerine koymuş oldukları hedefin tesadüf olmadığını, bunun altında çok güçlü ve kaliteli bir ekibin yer aldığı mesajlarını tüm dünyaya veriyor.

https://www.instagram.com/erdemaksoz/

https://www.instagram.com/mostidea/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.