DOLAR 32,4631 -0.08%
EURO 34,8519 -0.47%
ALTIN 2.442,040,26
BITCOIN 2077626-1,13%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan Uluslararası Ticaret ve Teknoloji Konularını Değerlendirdi
  • Kolay Haber
  • Teknoloji
  • Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan Uluslararası Ticaret ve Teknoloji Konularını Değerlendirdi

Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan Uluslararası Ticaret ve Teknoloji Konularını Değerlendirdi

ABONE OL
Mart 2, 2024 17:24
Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan Uluslararası Ticaret ve Teknoloji Konularını Değerlendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hanzade Doğan: “Adil Rekabet Ortamı Küresel İlerlemeye Katkı Sağlar”

‘Antalya Diplomasi Forumu’nda konuşan Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan, ulusal ve uluslararası düzeyde adil bir rekabet ortamının sağlanmasının yeni girişimcilere ve küçük ülkelerdeki aktörlere küresel ilerlemeye katkı sağlayacağını vurguladı.

Uluslararası Ticaretin Geleceği Üzerine Değerlendirmeler

Doğan, ‘Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık’ başlıklı oturumda dünya ticaretinin extrabet değişen dinamiklerini ele aldı. Geleneksel ticaretten ziyade yazılım ve teknoloji ürünlerine odaklanmanın önemine değinen Doğan, teknolojinin sorunlara çözüm getirebileceğine inandığını belirtti.

Doğan, “Teknoloji geliştirme ve yaratımının tüm ülkeler için açık olması gerektiğini” vurgulayarak, “Büyük teknoloji şirketleri, küresel refah için extrabet giriş tehdit oluşturabilir. Eşit şartlarda paylaşılan teknolojiye dayalı refah yolunda adil bir rekabet ortamı oluşturulmalıdır” ifadelerini kullandı.

Hanzade Doğan’ın Gelecek Vizyonu

Doğan, teknolojinin uluslararası ilişkilerdeki rolüne de dikkat çekerek, “Sorumlu teknoloji uygulamaları, küresel ticaret, büyüme ve barış için temel olacaktır. Büyük güçlerin teknoloji alanındaki extrabet twitter etkisinin denge altında olması gerektiğini” belirtti.

Gelecekte umudun teknolojiye yattığını söyleyen Doğan, “Büyük güçlerin tekeline girmemeli, adaletli bir paylaşım yolunda ilerlemeliyiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ