DOLAR 32,3484 0.26%
EURO 35,0837 -0.15%
ALTIN 2.308,591,37
BITCOIN 22867053,10%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cartoon Network’ten iki yeni çizgi film Jellystone ve Patron Bebek 7 Şubat’ta başlıyor.
  • Kolay Haber
  • Teknoloji
  • Cartoon Network’ten iki yeni çizgi film Jellystone ve Patron Bebek 7 Şubat’ta başlıyor.

Cartoon Network’ten iki yeni çizgi film Jellystone ve Patron Bebek 7 Şubat’ta başlıyor.

ABONE OL
Şubat 2, 2022 14:09
Cartoon Network’ten iki yeni çizgi film Jellystone ve Patron Bebek 7 Şubat’ta başlıyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğlence ve kahkahanın adresi Cartoon Network’te çocukları iki yeni çizgi film bekliyor. Jellystone ve Patron Bebek 7 Şubat’ta başlıyor.

 

En sevilen çizgi filmlerin adresi Cartoon Network, yepyeni çizgi filmleri ile çocuklara eğlenceli anlar yaşatmaya hazırlanıyor. 7 Şubat’ta saat 17.00’de Jellystone, 17.30’da ise Patron Bebek çocuklarla buluşuyor.

 

Jellystone macera dolu hikayesiyle başlıyor

Her şeyin mümkün olabileceği kasaba Jellystone’da, belediye başkanı Huckleberry sürekli bir sorunla uğraşmak zorunda olmasına rağmen Jellystone’un yaşanabilecek en iyi yer olduğunu düşünüyor. Ayı Yogi, Cindy ve Boo Boo ise bir hastanede çalışıyor fakat istemeden de olsa hem kendi başlarını hem de kasabalarını derde sokuyorlar. Tüm kasaba halkı ise başlarına gelen komik ve eğlenceli olaylarla maceradan maceraya koşuyor.

 

Herkesin severek izlediği Ayı Yogi, Kaptan Mağara Adamı ve daha fazla sevilen karakterlerle Jellystone, 7 Şubat’tan itibaren hafta içi her gün saat 17.00’de sadece Cartoon Network’te!

 

Patron Bebek iş başında

Patron Bebek ve Tim, yavru kedileri kontrol eden bir iş adamı ve aynı zamanda da eski veteriner olan şirketin yeni düşmanı Calico’yu durdurmak için kendilerini maceranın tam ortasına atıyor ve birlikte Bebek Şirketi dünyasında çalışıyor. Bir de üstüne Patron Bebek kendisini kovmaya çalışan patronu Başkan Bebek ile mücadele ederken buluyor ve başına türlü türlü işler geliyor.

 

Çocukların severek izlediği animasyon çizgi film Patron Bebek: Yine İş Başında 7 Şubat’tan itibaren saat 17.30’da sadece Cartoon Network’te!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.