DOLAR 32,3627 -0.38%
EURO 34,7639 -0.17%
ALTIN 2.394,51-1,15
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şefika Kutluer’in Konseriyle Depremzedelere Yardım Eli

Şefika Kutluer’in Konseriyle Depremzedelere Yardım Eli

ABONE OL
Nisan 19, 2024 21:07
Şefika Kutluer’in Konseriyle Depremzedelere Yardım Eli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avusturya Kültür Ofisi’nde Unutulmaz Bir Akşam

Avusturya Kültür Ofisi’nde gerçekleştirilen konserde ünlü flüt sanatçısı Şefika Kutluer, piyanist Hyun Sook Tekin eşliğinde sahne aldı. Wolfgang Amadeus Mozart ve John Sebastian Bach’ın eserlerinin yanı sıra Muammer Sun’un ‘Bozkır’ın Sesi’ ve Jose L. Elizondo’nun Kutluer için bestelediği ‘Şefika’s Menuetto’ eserleri de repertuvarda yer aldı.

Destekçiler Etkinlikte Buluştu

Avusturya’nın İstanbul Başkonsolosu Josef Saiger, Avusturya’nın İstanbul Başkonsolosluğu Kültür Ofisi Müdürü Silvia Neureiter, İstanbul Rotary Kulübü Başkanı Tolga Kılıç ve birçok kültür ve sanat sever etkinlikte bir araya geldi.

Depremzedelere Destek İçin Toplanan Bağışlar

Konser sonrasında toplanan bağışlar, Hatay’daki depremzede öğrencilerin müzik eğitimine katkı sağlamak amacıyla kullanılacak. Şefika Kutluer, konseri deprem konusunu gündemde tutmak ve yardım bilincini artırmak için düzenlediğini belirtti.

Şefika Kutluer’den Mesaj

Şefika Kutluer, “Önemli olan düşünülmek, değer verilmek ve var olduklarını hissettirmek. Biz bu konserle deprem bölgesindeki öğrencilere destek oluyoruz ve onlara değer verdiğimizi gösteriyoruz. Bu ufacık katkımızla bile bir motivasyon sağlayabiliriz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.