DOLAR 32,2171 -0.19%
EURO 35,0468 -0.14%
ALTIN 2.488,880,93
BITCOIN 21407250,84%
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sivas’ın Tarihi Emirhan Köyü Airsoft Müsabakasına Ev Sahipliği Yaptı
  • Kolay Haber
  • Magazin
  • Sivas’ın Tarihi Emirhan Köyü Airsoft Müsabakasına Ev Sahipliği Yaptı

Sivas’ın Tarihi Emirhan Köyü Airsoft Müsabakasına Ev Sahipliği Yaptı

ABONE OL
Nisan 28, 2024 21:21
Sivas’ın Tarihi Emirhan Köyü Airsoft Müsabakasına Ev Sahipliği Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

400 Yıllık Köy, Airsoft Müsabakasına Tanıklık Etti

Sivas’ın 1980’lerden sonra göç veren ve zamanla harabeye dönen 400 yıllık Emirhan köyü, Sivas Valiliği tarafından verilen özel izinle airsoft müsabakasına ev sahipliği yaptı. Köyde Yozgat’tan gelen Bozok Airsoft Takımı ile Sivas’tan gelen Shadow Company Airsoft Takımı arasındaki maç nefes kesti.

Strateji ve Ekip Çalışması Harabe Evler Arasında

Airsoft oyununda plastik boncuklu tüfeklerle oynanan mücadelede, Bozok ve Shadow Company takımları alanın genişliğini ve harabe evlerin uygunluğunu iyi değerlendirerek strateji ve ekip çalışmasıyla birbirlerini oyun dışı yapabilmek için yarıştı.

Oyuncuların Gözünden Airsoft Oyunu

Bozok Airsoft Takımı lideri Andaç Karabulut, “Airsoft askeri simülasyon oyunudur. Strateji, ekip çalışması ve görevlerle doludur. Bu tarihi mekanda oynamak büyük bir keyif. Oyuncuların çevreye olan saygısı ve kültür seviyeleri sayesinde buraya zarar verilmesi imkansız” derken, Shadow Company Airsoft Takımı lideri Burak Şahin ise “Bu oyunun temposu çok yüksek. Güvene dayalı, adrenalin dolu ve eğlenceli bir spor” açıklamasında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.