DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20721291,38%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ozan Güven’den Taş Kağıt Makas Dizisi Açıklamaları

Ozan Güven’den Taş Kağıt Makas Dizisi Açıklamaları

ABONE OL
Mart 10, 2024 21:07
Ozan Güven’den Taş Kağıt Makas Dizisi Açıklamaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ozan Güven, ‘Taş Kağıt Makas’ Dizisi ve Karakteri Harun Hakkında Konuştu

Ozan Güven, ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisinde canlandırdığı ‘Avukat Harun Yakar’ karakteri hakkında açıklamalarda bulundu. Güven, Harun karakterinin renkli takım elbiseler giyen, standart kurallara uymayan bir avukatı canlandırdığını belirterek, karakter üzerinde yoğun bir çalışma yaptığını ve kendisinden de bir şeyler kattığını ifade etti.

‘Taş Kağıt Makas’ın Bütününü Çok Sevdim

Oyunculuğunda iyi bir işin kötü bir oyuncusu olmayı kabul edebileceğini belirten Güven, ‘Taş Kağıt Makas’ dizisinin bütününü çok sevdiğini vurguladı. Güven, kötü bir işin iyi bir oyuncusu olmanın doğru olmadığını düşündüğünü belirtti.

‘Hikayenin Devamında Çok Açmaz Var’

Güven, ‘Taş Kağıt Makas’ dizisinin hikayesi hakkında da konuşarak, tüm karakterlerin hayatlarının bir davada birleştiğini ve organik olarak birbirlerine bağlı olduklarını söyledi. Güven, hikayenin ilerleyen bölümlerinde seyirciyi mutlu edecek açmazların ve sürprizlerin bulunduğunu da ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.