DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20608603,65%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri’nin Tomarza ilçesinde Zamantı Irmağı Kano Tutkunlarının Yeni Rotası
  • Kolay Haber
  • Magazin
  • Kayseri’nin Tomarza ilçesinde Zamantı Irmağı Kano Tutkunlarının Yeni Rotası

Kayseri’nin Tomarza ilçesinde Zamantı Irmağı Kano Tutkunlarının Yeni Rotası

ABONE OL
Nisan 24, 2024 21:23
Kayseri’nin Tomarza ilçesinde Zamantı Irmağı Kano Tutkunlarının Yeni Rotası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Böke Mahallesi’nde Doğal Güzellikler Arasında Kano Keyfi

Kayseri’nin Tomarza ilçesine bağlı Böke Mahallesi’nde, ağaçların arasından kuş cıvıltıları eşliğinde akan Zamantı Irmağı, kano yapmak isteyenlerin ilgi odağı haline geldi. Çevre illerden ve farklı bölgelerden ziyaretçilerin de geldiği ırmak, kano tutkunlarını ağırlıyor.

Doğa İçinde Keyifli Kano Rotaları

Kano ve sup (Stand Up Paddle) board eğitmeni İbrahim Köse, bölgede bulunan kano rotaları hakkında şunları söyledi: “Şu an burada iki rotamız var. Irmak stabil akıyor. Kano sporu ve sup için çok uygun. Rotalarımızın biri 5 kilometre uzunluğunda ve bir saat sürüyor. Diğer rota ise 11 kilometre. Orası uzun sürüyor ama çok keyifli. Gerçekten hiç aklınıza gelmeyecek kuşları, doğal güzellikleri görebiliyorsunuz.”

Artan İlgi ve Hizmet Kapasitesi

Köse, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden ve hatta yabancı sporcuların da Zamantı Irmağı’nda kano yaptığını belirterek, faaliyetlerine katılanların sayısının arttığını ve günlük hizmet kapasitelerinin zamanla artacağını ifade etti.

Faaliyetlere katılan ziyaretçilerden Fatma Cankı, Kayseri’de böyle bir etkinliği sosyal medyada gördüğünü belirterek, ailecek keyifli vakit geçirdiklerini ve daha uzun parkurları deneyimlemek istediklerini dile getirdi.

Mehmet Emin Akkoca ise yaşadıkları deneyimin güzel ve güvenilir olduğunu vurgulayarak, herkesin bu keyifli deneyimi yaşaması gerektiğini tavsiye etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.