DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Moldovalı Öğretmen Nadejda Aksüt, Türkiye’de Köy Muhtarlığı İçin Aday
  • Kolay Haber
  • Magazin
  • Moldovalı Öğretmen Nadejda Aksüt, Türkiye’de Köy Muhtarlığı İçin Aday

Moldovalı Öğretmen Nadejda Aksüt, Türkiye’de Köy Muhtarlığı İçin Aday

ABONE OL
Mart 28, 2024 21:09
Moldovalı Öğretmen Nadejda Aksüt, Türkiye’de Köy Muhtarlığı İçin Aday
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Moldovalı Öğretmen Türkiye’de Muhtar Adayı

57 yaşındaki Nadejda Aksüt, ilkokul öğretmeni olarak görev yaptığı Moldova’dan 1995 yılında Türkiye’ye gelerek Bartın’ın Akbaş köyüne yerleşti. Türkiye vatandaşı olan Aksüt, köy muhtarlığı için adaylığını koydu.

Adaylık Öncesi Köy Halkının Büyük İlgisi

200 hane ve 612 seçmenin bulunduğu köyde muhtar adayı olan Nadejda Aksüt, 2 çocuk annesi olarak vatandaşları ziyaret ederek projelerini anlatıp destek istiyor. Aksüt, köy halkının desteğiyle adaylığını koymuş ve seçimlere az bir süre kala büyük ilgiyle karşılaştığını belirtiyor.

“Geç Bile Kaldın” Diyorlar

Nadejda Aksüt, köydeki vatandaşlardan aldığı destekle cesaretlenirken, “Siz muhtar olursunuz, hizmet edersiniz” diyerek kendisine güven duyduklarını ifade ediyor. Moldovalı olduğunu öğrenen köylülerin şaşkınlıklarını anlatan Aksüt, “Neredeydin bu zamana kadar, şimdiye kadar neden çıkmadın?” diyerek aldığı destekten memnuniyet duyduğunu belirtiyor.

Nadejda Aksüt’ün eşi Abdullah Aksüt de eşini desteklediğini ve başarılı olacağına inandığını dile getirirken, köy halkından Nuri Aksoy da Aksüt’e sonsuz destek verdiklerini ve başarılı olacaklarına inandıklarını belirtiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.