DOLAR 32,3763 0.04%
EURO 34,8043 0.02%
ALTIN 2.394,41-0,09
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Michael J. Fox, Oyunculuk Kariyerine Geri Dönmeyi Düşünüyor

Michael J. Fox, Oyunculuk Kariyerine Geri Dönmeyi Düşünüyor

ABONE OL
Nisan 5, 2024 21:07
Michael J. Fox, Oyunculuk Kariyerine Geri Dönmeyi Düşünüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Geleceğe Dönüş’ Filminin Yıldızı Michael J. Fox, Oyunculuğa Geri Dönme İhtimalini Açıkladı

Efsanevi oyuncu Michael J. Fox, Parkinson Hastalığı ile Mücadelesine Rağmen Oyunculuk Kariyerine Geri Dönmeyi Düşündüğünü Açıkladı.

Oyunculuğa Marty McFly karakteri ile damga vuran ve sevenlerinin kalbinde taht kuran Fox, 1991’de genç yaşta Parkinson hastalığı teşhisi almasının ardından 2020’de oyunculuktan uzaklaşmıştı. Ancak şimdi tekrar sahneye dönmeyi düşündüğünü belirtiyor.

Fox, verdiği röportajda, “Birisi bana bir rol teklif ederse ve ben bunu yaparsam ve iyi vakit geçirirsem harika olur. Gerçeklerimi, zorluklarımı içine katabileceğim bir şey ortaya çıkarsa, eğer çözebilirsem oyunculuk yapardım” dedi.

Oyuncu, Michael J. Fox Vakfı için düzenlenen yardım etkinliği öncesinde yaptığı açıklamada, “Hedeflerim her zaman değişiyor. Sanırım en büyük hedefim bir aile kurmaktı. Dört harika çocuğumuz var ve en büyük olay da bu” dedi.

1988 yılından beri Tracy Pollan ile evli olan Fox, oyunculuğu bırakma kararını 2023’te Empire dergisine verdiği röportajda açıklamıştı. The Good Fight dizisinde yer aldığında repliklerini hatırlamakta zorlandığından bahsetmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.