DOLAR 32,4113 0.11%
EURO 34,8361 0.02%
ALTIN 2.403,290,29
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadir İnanır, Hastaneden Taburcu Oldu

Kadir İnanır, Hastaneden Taburcu Oldu

ABONE OL
Nisan 4, 2024 21:08
Kadir İnanır, Hastaneden Taburcu Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu Hakkında Son Gelişmeler

Ünlü oyuncu Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirmiş ve tedavi için hastaneye kaldırılmıştı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi devam eden İnanır, operasyon geçirmiş ve yoğun bakımda entübe edilmişti.

Tedavinin İyi Gitmesiyle Nöroloji Servisine Alınmıştı

Kadir İnanır’ın tedavisi olumlu sonuçlanmış ve 1 Nisan’da yoğun bakımdan çıkarılarak nöroloji servisine alınmıştı. Son gelişmelere göre, ünlü oyuncunun bugün hastaneden taburcu olduğu iddia edildi.

Tedavisi Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde Devam Ediyor

Kadir İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural, ünlü oyuncunun tedavisine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kural, hastaneden ayrıldıktan sonra tedavinin rehabilitasyon sürecine Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde devam edildiğini belirtti.

Kural, doktorlar ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, İnanır’ın durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini ve güçlü yapısının onu toparlayacağını ifade etti.

Sağlık ekibinin özenli çalışması ve sevgi dolu desteklerin İnanır’ı iyileşme sürecinde güçlendirdiğini belirten Kural, ünlü oyuncunun zorlu süreci sabır ve sevgiyle atlatacağına inandığını dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.