DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meteorolojik Uyarı Nedeniyle Şanlıurfa’da Eğitim Bir Gün Süreyle Durdu
  • Kolay Haber
  • Eğitim
  • Meteorolojik Uyarı Nedeniyle Şanlıurfa’da Eğitim Bir Gün Süreyle Durdu

Meteorolojik Uyarı Nedeniyle Şanlıurfa’da Eğitim Bir Gün Süreyle Durdu

ABONE OL
Şubat 16, 2024 15:08
Meteorolojik Uyarı Nedeniyle Şanlıurfa’da Eğitim Bir Gün Süreyle Durdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Aşırı Yağış Nedeniyle Okulları Kapattı

Meteoroloji’nin sarı kodla uyardığı Şanlıurfa’da, beklenen aşırı yağışlar nedeniyle eğitim bir gün süreyle durdu. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, tüm il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime bir gün ara verildiğini belirtti.

Aşırı Yağışlar Nedeniyle Güvenlik Tedbirleri Alındı

Şanlıurfa’da beklenen aşırı yağışlar nedeniyle güvenlik tedbirleri de alındı. Vali Şıldak, öğrencilere ve velilere evlerinde kalma çağrısında bulunarak, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olmalarını istedi.

Liseler ve Diğer Eğitim Kurumları da Etkilendi

Şanlıurfa Valisi’nin açıklamasına göre, bir gün süreyle durdurulan eğitim ve öğretim faaliyetleri, liseler, özel eğitim kurumları ve diğer tüm eğitim kurumlarını kapsıyor. Öğrencilerin ve velilerin meteorolojik uyarılara dikkat etmeleri önem taşıyor.

Şanlıurfa’da yoğun yağışlar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgili kurumlar tarafından gerekli önlemler alınmış durumda. Eğitim ve öğretim faaliyetlerinin tekrar başlaması için hava şartlarının uygun hale gelmesi bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.