DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Trabzon’da Esnafla Buluştu
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Trabzon’da Esnafla Buluştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Trabzon’da Esnafla Buluştu

ABONE OL
Mart 18, 2024 20:06
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Trabzon’da Esnafla Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akşener, Şalpazarı ve Beşikdüzü İlçelerinde Esnaf Ziyaretleri Yaptı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon’a çeşitli programlara katılmak üzere geldi. Şalpazarı ilçesinde esnafı ziyaret eden Akşener, vatandaşlarla sohbet etti. Bir iş yerinde Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ali Yazıcı ile karşılaşan Akşener, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Necmettin Erbakan ile olan anılarını paylaştı.

“Halkın Sesini Olmaya Çalışıyoruz”

Daha sonra Beşikdüzü ilçesine geçen Akşener, halka hitaben yaptığı konuşmada, halkın sesi olmaya çalıştıklarını belirterek, siyasetteki kutuplaşmayı yıkmak için partilerini kurduklarını vurguladı. Akşener, partilerinin halkın sesi olmak için kurulduğunu ve bu sesi duyurmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

“Üzerimize Düşeni Yaptık”

Akşener, halkın kendilerine verdiği görev çerçevesinde üzerlerine düşeni yaptıklarını söyleyerek, siyasi süreçte yaşanan deneyimleri ve dönemsel değişiklikleri anlattı. Partisinin kuruluş felsefesine geri dönme kararı aldıklarını ifade eden Akşener, halkın sesi olmayı, hizmet ve projeler üzerinden rekabeti ön plana çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

“Emekli Maaşlarını Eleştirdi”

Akşener, emekli maaşları konusuna da değinerek, siyasi rakiplerine yönelik eleştirilerde bulundu. Akşener, emeklilerin refahının önemine vurgu yaparken, gelecekteki seçimlerde halkın desteğini almak için çalışacaklarını belirtti.

Yomra İlçesinde Esnafı Ziyaret Etti

Son olarak Yomra ilçesine giden Akşener, esnaf ziyaretinde bulunarak belediye başkan adayları için destek istedi. İYİ Parti lideri, Trabzon ziyareti sırasında halkla birebir temas kurarak partisinin hedeflerini ve ilkelerini anlattı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.