DOLAR 32,3508 -0.08%
EURO 34,8922 0.17%
ALTIN 2.389,94-0,27
BITCOIN 19994994,64%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ahmet Necdet Sezer’i Ziyaret Etti
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ahmet Necdet Sezer’i Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ahmet Necdet Sezer’i Ziyaret Etti

ABONE OL
Nisan 23, 2024 20:28
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ahmet Necdet Sezer’i Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel ve Sezer Arasındaki Görüşme

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret etti. Ziyaret yaklaşık 1,5 saat sürdü ve basına kapalı gerçekleşti. Görüşmenin ardından Özel ve Sezer, kapıda basın mensuplarına poz verdi.

Sezer’in Açıklamaları

Ahmet Necdet Sezer, gazetecilerin yönelttiği “Görüşmede anayasa değişikliği gündeme geldi mi?” sorusuna “Hayır. Nazik ziyareti için teşekkür ediyorum Sayın Başkan’a. Görevinde başarılar diliyorum. Zor bir görev yüklendi. Mutlaka başarılı olacaktır, umudum o.” yanıtını verdi.

Özel’in Açıklamaları

CHP Lideri Özgür Özel, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde çok önemli bir dönemde çok başarılı ve halen daha Türkiye’deki herkesin o süreci imrenerek hatırladığı bir cumhurbaşkanlığı dönemi geçirmişti. Kendisinin tavsiyelerini aldık.” dedi. Özel, bundan sonra da düzenli aralıklarla Sezer’i ziyaret edeceklerini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.