DOLAR 32,3597 -0.05%
EURO 34,8816 0.15%
ALTIN 2.389,66-0,29
BITCOIN 19996854,33%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’nin ‘İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı’ Devam Ediyor
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • CHP’nin ‘İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı’ Devam Ediyor

CHP’nin ‘İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı’ Devam Ediyor

ABONE OL
Nisan 21, 2024 20:06
CHP’nin ‘İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı’ Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Basına Kapalı Olarak Sürüyor

CHP’de dün başlayan ‘İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı’, bugün de basına kapalı olarak devam etti. Belediye başkanları ve il başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen çalıştayın ikinci gününde Mersin, Aydın, Antalya, Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanları ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke sunum yaptı.

Özel Kapanış Konuşması Yapıldı

Sunumların ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, çalıştayın kapanış konuşmasını yaptı. Özel’in belediyelere yapılacak atamalarda liyakat ilkesine uygun davranılması ve partiye zarar verecek davranışlardan uzak durulması konusunda uyarılarda bulunduğu belirtildi. Genel Merkez bünyesinde yerel yönetimlere dönük yeni bir yapılanmanın olacağını kaydeden Özel’in, belediyeler arasında koordinasyonun sağlanması gerektiğini ifade ettiği kaydedildi.

Genel Merkez ve Belediyeler Arasında Koordinasyon

Çalıştayda ayrıca belediye başkanlarının öneri ve taleplerini dinleyen Özel’in, genel yönetimi ilgilendiren sorunları Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştireceği toplantıda gündeme getireceği de belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.