DOLAR 32,3803 -0.13%
EURO 34,6839 -0.36%
ALTIN 2.399,40-1,45
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Farklı Türden Filmler Hafta Sonu Sinemalarda!

Farklı Türden Filmler Hafta Sonu Sinemalarda!

ABONE OL
Nisan 11, 2024 21:07
Farklı Türden Filmler Hafta Sonu Sinemalarda!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Vincent Ölmeli” Filmi

Stephan Castang‘in yönetmenliğini üstlendiği ve Mathieu Naert‘ın senaryosunu kaleme aldığı “Vincent Ölmeli” adlı film, sıradan bir adamın hayatının bir anda altüst olmasını konu ediniyor. Hayatı boyunca dikkat çekmeyen Vincent, tanıdık tanımadık herkesin kendisini öldürmeye çalışmasıyla karşı karşıya kalıyor. Karim Leklou, Vimala Pons, François Chattot, Jean-Remi Chaize ve Karoline Rose Sun gibi isimlerin yer aldığı film, gerilim dolu anları beyaz perdeye taşıyor.

“Bodrum Seferi” Filmi

Recep Akdağ‘ın yönetmenliğini üstlendiği ve Sarp Bozkurt, Asuman Dabak ve Sedef Şahin‘in başrollerini paylaştığı “Bodrum Seferi” adlı yerli komedi filmi, izleyicilere keyifli dakikalar yaşatmaya aday.

“Omen: İlk Kehanet” Filmi

Arkasha Stevenson‘ın yönettiği “Omen: İlk Kehanet” adlı korku filmi, genç bir Amerikalı kadının kendi inancını sorgulamasına neden olan karanlık bir hikayeyi konu alıyor. Nell Tiger Free, Bill Nighy ve Sonia Braga gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı film, gerilim dolu anları seyirciyle buluşturuyor.

“Nuh’un Gemisi” Filmi

Sergio Machado ve Rene Veilleux‘nun yönettiği, Brezilya ve Hindistan ortak yapımı anime film “Nuh’un Gemisi”, sahne korkusu olan karizmatik şair ve yetenekli Vini ile gitarist Tito adındaki iki fare karakterin hikayesini anlatıyor. Çocuklarla animasyon severleri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen yapım, izleyicilere eğlenceli anlar yaşatmayı amaçlıyor.

“SUGA | Agust D Tour ‘D-DAY’ The Movie” Filmi

BTS’in ünlü üyesi Suga‘nın konserinin müzikal versiyonu olan “SUGA | Agust D Tour ‘D-DAY’ The Movie”, Jun-Soo Park‘ın yönetmenliğinde vizyona girdi. Film, izleyicilere konser heyecanını evlerine taşırken, aynı zamanda diğer BTS üyeleri olan RM, Jimin ve Jung Kook‘un özel düet performanslarını da sunuyor.

“Üç Harfliler: Nazar” Filmi

Melodi Tözüm‘ün yönettiği yerli korku filmi “Üç Harfliler: Nazar”, torun sahibi olmanın hayalini kuran genç bir kızın cinlerle anlaşma yapmasının ardından yaşadığı olayları konu ediniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.