DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emmanuel Macron, Eşinin Trans Olduğu İddialarına Yanıt Verdi
  • Kolay Haber
  • Dünya
  • Emmanuel Macron, Eşinin Trans Olduğu İddialarına Yanıt Verdi

Emmanuel Macron, Eşinin Trans Olduğu İddialarına Yanıt Verdi

ABONE OL
Mart 9, 2024 17:09
Emmanuel Macron, Eşinin Trans Olduğu İddialarına Yanıt Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emmanuel Macron’un Açıklamaları

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü’nde eşi Brigitte’ın erkek olarak doğduğu söylentilerine yanıt verdi. Macron, eşinin trans olduğu iddialarının tamamen uydurma ve yalan olduğunu belirtti.

İddialar ve Tartışmalar

Aşırı sağcı bir internet sitesinde yayınlanan komplo teorisine göre Brigitte Macron, Jean-Michel Trogneux adıyla doğmuş ve cinsiyetini ameliyatla değiştirmişti. Bu iddialar üzerine Brigitte Macron, konuyla ilgili dava açma kararı almıştı.

Ailenin Geçmişinden İtiraflar

Macron’un bu açıklaması, Brigitte Macron’un kızı Tiphaine Auziere’in çiftin evliliğiyle ilgili yaptığı itirafların ardından geldi. Tiphaine Auziere, annesinin Macron ile yaşadığı ilişkinin ailesini dağıttığını ve kendisini utandırdığını açıklamıştı.

Macron’un Vurguları: Macron, eşiyle özel hayatlarına saygı gösterilmesi gerektiğini belirterek, internette kadınlara yönelik yapılan saldırıların yaygınlığına dikkat çekti. Eşinin geçmişiyle ilgili yapılan spekülasyonları reddederek, ailenin gizlilik ve saygınlığını korumak için adımlar attı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.