DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YSK Başkanı Ahmet Yener, Diyarbakır’da İncelemelerde Bulundu

YSK Başkanı Ahmet Yener, Diyarbakır’da İncelemelerde Bulundu

ABONE OL
Mart 7, 2024 20:06
YSK Başkanı Ahmet Yener, Diyarbakır’da İncelemelerde Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YSK Başkanı Ahmet Yener, Deprem Bölgelerini Ziyaret Etti

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk’i ziyareti öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Yener, Malatya ile başlayan deprem bölgesi ziyaretlerini Diyarbakır ile sonlandırdıklarını belirtti.

Seçim Kurullarının İhtiyaçları ve Hazırlıkları

Yener, kurul üyeleriyle birlikte Kahramanmaraş merkezli geçen yıl meydana gelen depremlerden etkilenen illeri ziyaret ettiklerini ve seçimlerin ardından bölgedeki durumu gözlemlemek amacıyla Diyarbakır’da incelemelerde bulunduklarını ifade etti.

Depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa dileyen Yener, bölgedeki okulların ve konteyner alanlarının durumunu yerinde incelediklerini ve gerekli tedbirleri aldıklarını vurguladı. Yapılan temaslar sonucunda teknik eksikliklerin giderildiğini belirten YSK Başkanı, il ve ilçelerdeki ihtiyaçların karşılandığını aktardı.

Seçimlere Hazırlık ve Destek

Yerel seçimlere hazırlık sürecinde hakimlerin ve kurulların desteklerinden memnuniyet duyduğunu belirten Yener, valilik ve başsavcılığın sağladığı destekler için teşekkürlerini iletti. Diyarbakır’daki hazırlıkların olumlu yönde ilerlediğini gözlemlediklerini belirten YSK Başkanı, 31 Mart 2024 tarihinde sorunsuz bir seçim süreci geçirmeyi umut ettiğini dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.