DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Sert Açıklamalar
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Sert Açıklamalar

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Sert Açıklamalar

ABONE OL
Mart 22, 2024 20:06
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Sert Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih Erbakan’dan Halka Çağrı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bingöl’de düzenlenen mitingde halka seslendi. Erbakan, bölgede işsizlik, açlık, yoksulluk ve fakirlik olmaması için ellerini taşın altına koyacaklarını ve hizmetkar olacaklarını belirtti.

Belediyecilik Anlayışına Sert Eleştiri

Erbakan, “Sizi kaybettiren belediyecilik anlayışınız” diyerek, 22 yıldır uygulanan politikaların insanları borç, faiz, zam ve vergi baskısına maruz bıraktığını vurguladı. Yeniden Refah’ın ise milletin bu yanlışlardan kaçarak destek verdiğini ifade etti.

Televizyonlara Yapılan Ambargo

Genel Başkan Erbakan, medya organlarına verilen talimatlarla Yeniden Refah Partisi’nin televizyonlara çıkmasının engellendiğini iddia etti. Gazetecilerin, anketçilerin ve rakip partililerin dahi sürekli Yeniden Refah Partisi’ni konuştuğunu ancak bu durumun televizyonlarda yansıtılamadığını belirtti. Erbakan, milletin gönlüne girmeyi engelleyemeyeceklerini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.