DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046781-2,47%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türk Sinemasının Gamzeli Güzeli Bahar Öztan Hayatını Kaybetti
  • Kolay Haber
  • Magazin
  • Türk Sinemasının Gamzeli Güzeli Bahar Öztan Hayatını Kaybetti

Türk Sinemasının Gamzeli Güzeli Bahar Öztan Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Mart 22, 2024 21:07
Türk Sinemasının Gamzeli Güzeli Bahar Öztan Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşilçam’ın Unutulmaz İsmi Bahar Öztan’ın Ardından

Türk sinemasının sevilen oyuncularından Bahar Öztan, 61 yaşında hayata veda etti. Uzun süredir tedavi gören Öztan’ın cenazesi Üsküdar Şakirin Camii’nde dualarla uğurlandı.

Yeşilçam’ın ‘Gamzeli Güzeli’ Unvanlı Oyuncusu

Kemal Sunal ile unutulmaz filmlere imza atan Bahar Öztan’ın cenaze törenine sanat camiasından birçok isim katıldı. Serdar Gökhan, Nuri Alço, Safiye Soyman, Gökhan Güney ve Perihan Savaş gibi isimler, Öztan’ı son yolculuğuna uğurladı.

Oğlu ve Eski Eşi Taziyeleri Kabul Etti

Yiğit Çolak ve eski eşi Yavuz Çolak, cenaze namazı sonrası taziyeleri kabul ederken, Yiğit Çolak, “Allah gelen herkesten razı olsun, dualarını eksik etmesinler” dedi.

Sanat Camiasından Veda Mesajları

Oyuncu Nuri Alço, “Kalbi, ruhu çok güzel bir insandı. Kendi çaba sarf etti ama maalesef bu hastalık bir bulaşınca yakasını bırakmıyor insanın” ifadelerini kullandı. Şarkıcı Gökhan Güney ise, “Bahar çok sevdiğimiz, yıllardır tanıdığımız bir arkadaşımızdı. Allah rahmet eylesin” şeklinde konuştu.

Sevenleri ve Meslektaşlarından Veda

Şarkıcı Safiye Soyman, “Çok üzgünüz, çok iyi arkadaşımdı. Onu anlatmakta kelimeler kifayetsiz kalır” derken, Perihan Savaş ise, “Gamzelimizdi, çok üzgünüm” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.