DOLAR 32,3386 0.17%
EURO 35,1806 -0.03%
ALTIN 2.241,66-0,07
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Modern ve Kaliteli Mobilyanın Adresi; Muzaffer Mobilya

Modern ve Kaliteli Mobilyanın Adresi; Muzaffer Mobilya

ABONE OL
Mayıs 14, 2022 06:32
Modern ve Kaliteli Mobilyanın Adresi; Muzaffer Mobilya
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm dekorasyon uygulamalarında mobilyalar çok önemli bir yere sahiptir. Profesyonel olarak yapılan ya da amatör bir şekilde planlanan ev içi dekorasyonlarda mobilya seçimi öncelikli aşamalardan birisidir. Ev dekorasyonlarında kullanılacak olan mobilyalar seçilirken hem estetik açıdan hem de kullanım kolaylığı ve konfor açısından bütünü ile bir değerlendirme yapılmaktadır. Yaşam alanlarınızı kendiniz için en ideal hale dönüştürebilmek için ergonomik, kullanışlı, kaliteli ve modern parçalardan oluşan ürünler tercih edilmelidir. Evinize dair ihtiyaç duyabileceğiniz tüm mobilya parçalarını Muzaffer Mobilya koleksiyonlarından seçebilirsiniz.

Muzaffer Mobilya markası ülkemizde mobilyanın anavatanı olarak bilinen Bursa İnegöl’de doğan bir markadır. 1999 yılında faaliyete geçen firma bünyesinde en trend tasarımlar ile hazırlanan en kaliteli mobilyalar üretilmektedir. Yurtiçi ve yurtdışı piyasalarda satışa sunulan tüm ürünler yüksek teknolojili ile donatılmış 22.500 m2 lik üretim tesisinde dünya standartlarına uygun kriterlerde hazırlanmaktadır.

Muzaffer Mobilya kurulduğu günden bu yana çok hızlı bir gelişim ve yükseliş içerisindedir. Bugün 150’nin üzerinde personel ile üretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Mobilya sektörünün ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz edebilen Muzaffer Mobilya sektörde var olan tüm yenilikleri takip ederek ihtiyaçlara en hızlı şekilde yanıt vermektedir. Aynı zamanda müşteri taleplerini titizlikle değerlendirerek müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutabilmeyi hedeflemektedir. Moda trendlerini izleyen ve bu trendlere görev modern ve farklı bir tarzda mobilya üretimi yapan firma her tür dekorasyon uygulamasının içerisinde yer alabilecek çeşitlilikte ürün satışa sunmaktadır.

Muzaffer Mobilya Ürün Çeşitleri

Muzaffer Mobilya üretim tesislerinde bir evin ihtiyacı olan tüm mobilya çeşitlerini bulabilirsiniz. Evinizde yaratmak istediğiniz atmosferi oluşturabilmeniz için sunulan bu geniş ürün çeşitliliği sayesinde zevkinize ve yaşam tarzınıza en uygun mobilya stillerini belirleyebilirsiniz. Muzaffer Mobilya bünyesinde üretilen ülkemizde birlikte yurt dışında 60’ın üzerinde  farklı ülkeye satışa sunulan ürün çeşitleri şöyledir;

Yatak Odası Takımları

Her evin olmazsa olmaz yatak odası takımları modern ve çağdaş tarzları ile dikkat çekmektedir. Temiz ve net çizgilere sahip olan ve sade tasarımlarla dekoratif sanatlardan feyz alan Muzaffer Mobilya yatak odası takımları uzun yıllar güvenli ve konforlu bir şekilde kullanabileceğiniz ürünlerdir.

Koltuk Takımları

Muzaffer Mobilya koltuk takımları her tarzdan zevke hitap edebilen model ve renk seçenekleri ile popüler tasarımları yansıtmaktadır. Temel formlarla tasarlanan koltuk takımları geleneksel zevklere hitap edebildiği gibi çağdaş tarzında ilgi odağı olmayı başarmaktadır. Bu ürünlerin hiçbir zaman modası geçmeyecek ve her zaman rahatlık, konfor ve sıcaklık hissi verecektir.

Yemek Odası Takımları

Farklı işlevlere sahip parçaları ile muhteşem bir ambiyans oluşturan yemek odası takımları çağdaş yaşamın sonuçlarından birisidir. Modern ve derli toplu bir yapıya sahip olan bu ürünler tasarlanırken kullanılan küçük detaylar sayesinde fark yaratmaktadır.

TV Üniteleri

Evlerde oturma alanlarının en önemli parçalarından birisi olan televizyon alanı dekorasyonu tamamlayan ve bütünlüğü oluşturan en özel alanlardan birisidir.  Evde yaşayan tüm bireylerin aktif olarak kullandıkları bu alanda farklı çizgilere ve siluetlere sahip TV üniteleri bulunmaktadır. Oturma grupları ile kusursuz bir uyum içerisinde olabilen ve her tarz dekorasyona ayak uydurabilen Muzaffer Mobilya TV üniteleri aşırıya kaçmadan modernliği ve şıklığı simgelemektedir.

Düğün Paketleri

Evlenecek olan ya da evini yenileyecek olan tüketiciler için özel hazırlanan düğün paketleri bir evin ihtiyacı olan tüm mobilyaları içerisinde bulundurmaktadır. Çoğunlukla tarz olarak birbirini tamamlayan modellerden ve renklerden hazırlanmaktadır. Muzaffer Mobilya düğün paketleri sağlamış olduğu uygun fiyat avantajı ile sıfırdan kurulan evler için kusursuz bir seçim olmaktadıır

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.