DOLAR 32,3421 0.18%
EURO 35,2153 0.04%
ALTIN 2.246,660,15
BITCOIN 2119673-3,31%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antalya’da Yatırımlarıyla Bilinen İş Kadını Kader Kılıç’tan Antalya’ya Yepyeni Bir Proje Daha!
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Antalya’da Yatırımlarıyla Bilinen İş Kadını Kader Kılıç’tan Antalya’ya Yepyeni Bir Proje Daha!

Antalya’da Yatırımlarıyla Bilinen İş Kadını Kader Kılıç’tan Antalya’ya Yepyeni Bir Proje Daha!

ABONE OL
Mayıs 13, 2022 14:06
Antalya’da Yatırımlarıyla Bilinen İş Kadını Kader Kılıç’tan Antalya’ya Yepyeni Bir Proje Daha!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da pek çok yatırımıyla gündeme gelen, Döşemealtı’nda tamamladığı 36 villadan oluşan projesini Türkiye’nin önde gelen isimlerinin tercihi haline getiren Kader Kılıç’tan Antalya için istihdamı artıracak bir proje daha geleceği haberleri kulisleri heyecanlandırdı.

İyilik Ordusu Derneği Genel Başkanı ve İş Kadını Kader Kılıç, Antalya’da turizm üzerinde dijital bir girişim için çalışmalarına başladığını ve turizm sektörünün en çok tercih edilen markalarından biri haline getireceği yeni markasıyla Antalya’da istihdamı artıracağı sinyallerini verdi.

Ayrıca İyilik Ordusu Derneği’nin Antalya Şubesi için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Kader Kılıç; “Burada otel sahiplerinin çoğu dostumuz. Bizler de Antalya’nın yerli turizm acentesi olarak yabancı turistleri Antalya’mıza çekmek için yoğun gayret sarfedeceğiz. İnanıyorum ki Türkiye’nin turizm cenneti olan Antalya, yakında Dünya’nın en çok tercih edilen tatil merkezlerinden olacak.” dedi.

Sağlık Turizmi Vurgusu
Sözlerine “Sağlık Turizmi denince akıllara hep İstanbul geliyor. Oysa ki ülkemizin turizm cennet Antalya’mızda da bu imkanlar mümkün. 4 mevsimde de sezondaki yoğunluğu yaşayacağımız bir proje üzerine çalışıyoruz. Projeyi kısa sürede sizlerle de paylaştığımızda heyecanımıza ortak olacağınıza eminim. Yakında lansman ile yeni yatırımımızı ve Antalya’mızı şaha kaldıracak projemizi sizlerle paylaşacağım.” şeklinde devam eden Kader Kılıç, Antalya’ya olan bağı ile toplum tarafından tanınmaktadır.

Kader Kılıç’ın Resmi İnstagram Hesabı:

https://www.instagram.com/kaderkilicofficial/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.