DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20639060,75%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Moda ve İç Mimarlık Dünyasının İkonu: Iris Apfel

Moda ve İç Mimarlık Dünyasının İkonu: Iris Apfel

ABONE OL
Mart 2, 2024 21:07
Moda ve İç Mimarlık Dünyasının İkonu: Iris Apfel
0

BEĞENDİM

ABONE OL

102 Yaşında Vefat Etti

Florida Palm Beach’teki evinde hayatını kaybeden ünlü iç mimar ve moda tasarımcısı Iris Apfel, 102 yaşındaydı. Kendine özgü tarzı ve etkileyici kişiliğiyle tanınan Apfel, moda dünyasında ve tasarım alanında saygın bir yere sahipti.

Antika Kumaşlar Uzmanı ve Restorasyon Danışmanı

Iris Apfel, antika kumaşlar konusundaki uzmanlığıyla biliniyordu. Beyaz Saray gibi prestijli yerlerde restorasyon projelerine danışmanlık yapmıştı. Tasarımları ve fikirleri ile sektöre yön veren bir isimdi.

“Dünyanın Yaşayan En Yaşlı Genci”

2 milyondan fazla takipçisi bulunan Apfel, kendisini Instagram biyografisinde “dünyanın yaşayan en yaşlı genci” olarak tanımlıyordu. Kendine özgü tarzı ve cesur kombinleriyle dikkat çekiyordu.

Moda Dünyasının İkonu

Iris Apfel, beyaz saçları, büyük gözlükleri, parlak ruju ve kalın boncuklu kolyeleriyle benzersiz bir tarz oluşturmuştu. Moda dünyasında Tommy Hilfiger gibi ünlü isimler tarafından övgüyle anılan bir figürdü.

Tasarımcı Tommy Hilfiger, Apfel’i “tarihe geçecek yenilikçi ve lider” olarak nitelendirerek onun modada bıraktığı unutulmaz izleri vurguladı. Apfel’in sanatçı kimliğinin yanı sıra bir influencer olarak da önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.