DOLAR 32,2560 0.02%
EURO 34,8430 -0.01%
ALTIN 2.443,160,46
BITCOIN 20266581,88%
İstanbul
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kanal D’nin Yeni Dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Ekranlara Geliyor!
  • Kolay Haber
  • Magazin
  • Kanal D’nin Yeni Dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Ekranlara Geliyor!

Kanal D’nin Yeni Dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Ekranlara Geliyor!

ABONE OL
Şubat 26, 2024 18:08
Kanal D’nin Yeni Dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Ekranlara Geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekin Koç, Hipertemizi Hastası Umut Karakteriyle İzleyicilerle Buluşuyor

Kanal D’nin MF Yapım imzalı yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, 28 Şubat Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizide, Ekin Koç’un canlandırdığı Umut karakteri, hipertemizi -sıra dışı hafıza yeteneği- hastası olan bir genç olarak karşımıza çıkacak.

Umut Karakteriyle İlgili Ekin Koç’un Açıklamaları

Ekin Koç, Umut karakterinin geçmişte yaşadığı trajik bir kazanın ardından olağanüstü bir hafıza yeteneği kazandığını ve babasıyla mutlu bir hayat sürdüğünü belirtiyor. Ancak Umut, beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalarak hem hafızasını hem de zekasını sınayacak ve büyük bir mücadeleye girecek.

Yönetmen ve Senarist Detayları

Yusuf Pirhasan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisi, gecekondu mahallesinde yaşayan Umut’un, babasının suçsuzluğunu ispatlamak için verdiği adalet mücadelesine odaklanacak.

Oyuncu Kadrosunda Dikkat Çeken İsimler

Ekin Koç‘a dizide Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı isimler eşlik edecek. Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, her çarşamba akşamı Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.