DOLAR 32,2022 -0.01%
EURO 35,0157 0.01%
ALTIN 2.503,570,13
BITCOIN 21587910,20%
İstanbul
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Avustralyalı Çift, Tarihi Dünya Turunu Yaşıyor

Avustralyalı Çift, Tarihi Dünya Turunu Yaşıyor

ABONE OL
Mayıs 9, 2024 21:08
Avustralyalı Çift, Tarihi Dünya Turunu Yaşıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Langley ve Beverly Kidby Çifti, Tarihi Bir Maceraya Atıldı

Avustralya’nın Brisbane kentinde yaşayan Langley ve Beverly Kidby çifti, 1927’de Francis Birtles’in gerçekleştirdiği Londra’dan Melbourne’e yapılan 26 bin kilometrelik dünya turunu tekrarlamak üzere yola çıktılar.

Bean Marka Otomobil ile Eşsiz Bir Macera

Çift, İngiltere’ye uçarak Birtles’in kullandığı Bean marka otomobili satın aldı ve Londra’dan yola çıkarak hayallerini gerçeğe dönüştürdüler. Dokuzuncu durakları Türkiye olan çift, araçlarının arızalanmasıyla Trabzon’a ulaştı.

Eski Araba, Yavaş Ama Heyecan Dolu Bir Yolculuk

Langley Kidby, otomobillerini müzeden aldıklarını ve Birtles’in rotasını izlediklerini belirtirken, eski aracın sık sık arızalandığını ve bakım gerektirdiğini vurguladı. Yolculukları yavaş ancak keyifli ilerliyor.

Favori Şehirleri Trabzon Olan Çift, Türkiye’den İran’a Geçecek

Trabzon’da harika karşılandıklarını ifade eden Kidby çifti, Türkiye’nin güzelliklerine hayran kaldıklarını belirtti. İran’a geçerek yolculuklarına devam edecek olan çift, ardından Pakistan, Hindistan ve Singapur’a uğrayarak Avustralya’ya dönmeyi planlıyor.

Beverly Kidby, eşiyle birlikte yolculuk etmekten büyük keyif aldığını ve hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.