DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044082-2,68%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İmamoğlu: “Dükkan Dükkan Geziyorlar, İstanbul’un Vicdanını Sızlatıyorlar”
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • İmamoğlu: “Dükkan Dükkan Geziyorlar, İstanbul’un Vicdanını Sızlatıyorlar”

İmamoğlu: “Dükkan Dükkan Geziyorlar, İstanbul’un Vicdanını Sızlatıyorlar”

ABONE OL
Mart 25, 2024 20:07
İmamoğlu: “Dükkan Dükkan Geziyorlar, İstanbul’un Vicdanını Sızlatıyorlar”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, Tuzla Halkıyla Buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, Şile’nin ardından Tuzla’da da yoğun yağmur yağışı altında halk buluşması gerçekleştirdi. İmamoğlu, CHP’nin Tuzla Belediye Başkan Adayı Eren Ali Bingöl ile yağmura rağmen Tuzla Şifa Mahallesi’ndeki dolduran vatandaşlara seslendi. Seçime 5 gün kaldığını söyleyen İmamoğlu, cumhurbaşkanı ve bakanların seçim kampanyasına katılmasını eleştirmeye devam etti.

“Dükkan Dükkan Geziyorlar”

İmamoğlu, bakanlarla ilgili olarak, “İstanbul’da Cumhur İttifakı’nın adayı var mı? AK Parti’nin bir adayı var öyle değil mi? Peki, kabine niye toplandı, geldi Ankara’dan İstanbul’a? Onu anlayan var mı? Az değil 17 kişi. 17 bakanın buraya gelmesinin şöyle bir tarafı var. Demek ki; dersine çalışmayan acemi rakibimizi o kadar zayıf görmüşler ki, ‘hep beraber toplanalım, gidelim, yardımcı olalım’ demişler. E hoş gelmişler, sefa gelmişler. Dükkan dükkan geziyorlar. İzlediniz mi televizyonlarda? Tek başına gelmediler biliyorsunuz değil mi?” şeklinde konuştu.

“Milletin Parasını Millete Veriyoruz”

İmamoğlu, İBB’nin sosyal yardımlarını artırdıklarını belirterek, “Milletin olanı, millete dağıtıyoruz. Yoksulluğun ve insanların sıkıntıda olduğu zaman dilimini birlikte aşacağız. Yeni dönemde kentsel dönüşümde dar gelirli emeklilerin kentsel dönüşüm masraflarının yüzde 65’ini biz karşılayacağız. 7 bin lira kira yardımı vereceğiz. Emeklilere 10 bin lira pazar desteği vereceğiz. Bütün bunları niye yapacağız biliyor musunuz? Onlar ekonomiyi kötü yönettiler, başaramadılar. İnsanımızı mağdur etti. Biz onların eksiğini kapatacağız. Çünkü biz devlet kurumuyuz. Biz milletin olanı millete vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Gençlerin Destek Olması Gerekiyor”

İmamoğlu, gençlere de seslenerek, “Sevgili gençler lütfen kendinize gelin. Bakın Türkiye’nin kaderi sizin elinizde. Özellikle Türkiye’nin talihini, Türkiye’nin kötü giden sürecini bir oyla değiştirebilirsiniz. Ben bütün gençlerimizi sandığa davet ediyorum. Oy hakkınızı kullanın. Sizin haklarınızı koruyan, sizlere burs veren, sizlere yurt açan, gençlerin önünü açan, gençliğin istediği projeleri yapan bizlere destek olun” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.