DOLAR 32,3763 0.04%
EURO 34,8043 0.02%
ALTIN 2.394,41-0,09
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Taraftarı Mehdi Keskinkılınç, Evini Galatasaray Renklerine Boyadı
  • Kolay Haber
  • Magazin
  • Galatasaray Taraftarı Mehdi Keskinkılınç, Evini Galatasaray Renklerine Boyadı

Galatasaray Taraftarı Mehdi Keskinkılınç, Evini Galatasaray Renklerine Boyadı

ABONE OL
Nisan 7, 2024 21:07
Galatasaray Taraftarı Mehdi Keskinkılınç, Evini Galatasaray Renklerine Boyadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mehdi Keskinkılınç, Çocukluğundan Gelen Galatasaray Sevdasını Evine Yansıttı

Tokluca Mahallesi‘nde yaşayan ve 4 çocuk babası olan Mehdi Keskinkılınç (36), uzun yıllardır tutkulu bir Galatasaray taraftarı olarak çocukluğundan beri hayalini kurduğu evini Galatasaray’ın renklerine boyama kararı aldı. Geçen yıl başladığı evinin yapımını tamamlayan Keskinkılınç, sarı ve kırmızı renklere boyadığı evinin dış duvarına Galatasaray’ın golcüsü M. Icardi‘nin ismini yazdırdı.

Icardi, Ev Hakkında Instagram’da Paylaşım Yaptı

Hayalini gerçekleştiren Keskinkılınç, evinin fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Bu paylaşımın ardından Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi, evin fotoğrafını 11,8 milyon takipçili Instagram hesabından, “Minik aslanlar büyüyor” notu ile hikaye bölümünden paylaştı.

“Galatasaray Sevdam Kelimelerle Anlatılmaz Büyüklükte”

Mahallede yaşayan komşularının çoğunun da Galatasaraylı olduğunu belirten Keskinkılınç, “Galatasaray sevdası küçüklüğümden beri var. Maçları kaçırmam, takımıma olan sevgim kelimelerle anlatılamayacak kadar büyük.”

Keskinkılınç, evinin tamamlanmasının ardından arkadaşlarına ve sosyal medya üzerinden paylaştığı görüntülerle Galatasaray’a duyduğu sevgiyi herkese gösterdiğini söyledi. Ayrıca, Icardi’yi köylerine davet ederek, arenada Galatasaraylı taraftarlarla fotoğraf çektirme hayali kurduğunu belirtti.

Evine yoğun ilgi gören Mehdi Keskinkılınç, mahalleye gelenlerin evinin önünde fotoğraf çektirdiğini ve Galatasaray sevdasını herkese göstermeye devam edeceğini dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.