DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emeklilere Promosyon Ödemesi Yükseltilecek!

Emeklilere Promosyon Ödemesi Yükseltilecek!

ABONE OL
Mart 21, 2024 19:07
Emeklilere Promosyon Ödemesi Yükseltilecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Emeklilere Yönelik Banka Promosyonu Ödemesi Hakkında Açıklama Yaptı.

2024 “Emekliler Yılı” İlan Edildi!

Bakan Işıkhan, 2024’ün “Emekliler Yılı” ilan edildiğini belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

  • Kamu Bankalarında Promosyon Ödemeleri Yükseltildi: Sosyal Güvenlik Kurumu’nun yürüttüğü çalışma kapsamında, emekli aylığı promosyon ödemeleri aylık miktarına göre 8 bin ile 12 bin lira arasında olacak şekilde yaklaşık 2 katına çıkarıldı.
  • Promosyon Güncellemesi Başlıyor: Kamu bankaları pazartesi günü itibarıyla promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacak. 28 Mart itibarıyla süreci tamamlayan emeklilerin promosyonları da hesaplarına yatırılacak.
  • Diğer Bankalarla Çalışmalar Devam Ediyor: Diğer bankalarla da promosyon ödemelerinde artış sağlanması yönündeki çalışmalar sürdürülüyor. Gelişmeler ve sonuçlar netleştikçe emeklilerle paylaşılacak.

Bakan Işıkhan, Cumhurbaşkanı’nın da kamu bankalarındaki promosyon artışını Kayseri mitinginde duyurduğunu belirtti. Emeklilerin bu gelişmeleri yakından takip etmesi ve beklenen artışın sağlanması durumunda bilgilendirilmeleri gerektiği vurgulandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.