DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

DOĞU VE GÜNEYDOĞU AVRUPA’NIN EN BÜYÜK TİCARET ETKİNLİĞİ ETSCEE’DE ENERJİSA COMMODITIES RÜZGARI
  • Kolay Haber
  • Teknoloji
  • DOĞU VE GÜNEYDOĞU AVRUPA’NIN EN BÜYÜK TİCARET ETKİNLİĞİ ETSCEE’DE ENERJİSA COMMODITIES RÜZGARI

DOĞU VE GÜNEYDOĞU AVRUPA’NIN EN BÜYÜK TİCARET ETKİNLİĞİ ETSCEE’DE ENERJİSA COMMODITIES RÜZGARI

ABONE OL
Temmuz 4, 2023 06:09
DOĞU VE GÜNEYDOĞU AVRUPA’NIN EN BÜYÜK TİCARET ETKİNLİĞİ ETSCEE’DE ENERJİSA COMMODITIES RÜZGARI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Türkiye’nin lider özel sektör elektrik üretim ve ticaret şirketi Enerjisa Üretim, Avrupa, Türkiye ve küresel boyuttaki tüm enerji ticareti faaliyetlerini yöneterek; elektrik ticareti, doğalgaz ticareti, çevresel ürünler ticareti ve müşteri çözümleri alanlarında faaliyet gösteren şirketi Enerjisa Commodities ile Viyana’da düzenlenen Energy Trading Central & South Easern Europe (ETCSEE) etkinliğinin platinum sponsoru oldu.

 

Avrupa, Doğu ve Güneydoğu Avrupa’da elektrik ticareti yapan Enerjisa Commodities, Viyana’da düzenlenen Energy Trading Central & South Easer Europe (ETCSEE) etkinliğine platinum sponsoru oldu.

 

ETCSEE etkinliğinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Enerjisa Commodities Yönetici Direktörü Yusuf İlimsever, “Küresel ve yerel ticari faaliyetlerine hız verdiğimiz Enerjisa Commodities şirketimiz ile bu önemli etkinlikte yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Enerjisa Commodities ile 5 yıl içerisinde 15 Avrupa ülkesinin enerji piyasalarında aktif olmayı planlıyoruz. Ayrıca hali hazırda güçlü olduğumuz Türkiye ve Güney Doğu Avrupa enerji piyasalarının yanı sıra global çevresel ürünler piyasalarında da büyüyerek yolumuza devam edeceğiz. Kültürümüzün merkezinde yer alan insanımız ve gelecek odaklı vizyonumuz ile fark yaratarak her alanda paydaşlarımıza değer katmak ve enerjinin yeşil dönüşümüne öncülük etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

 

‘Yeni normal’ düzenin de gündem konusu olduğu etkinlikte konuyla ilgili paylaşımda bulunan İlimsever, “Sürekli yeni normali aramaya çalışmak önemli değil. Gelişen ve hızla değişen dünyada ortaya çıkan yeni trendler, yeni zorluklar ve yeni fırsatlara karşı çevik ve yenilikçi olmak; bunun da ötesinde fırsatları yaratan ve trendleri belirleyen organizasyon olmak önemli.” dedi.

 

South Eastern European Gas Market panelinde konuşan Enerjisa Commodities Gaz Ticareti ve Oluşumu Başkanı Sefa Furkan Gül; “Bölgesel enerji güvenliği için çok daha iyi ilişkiler kurmaya kararlıyız. Türkiye’yi, bölgenin istikrarı ve enerji güvenliği için önemli bir aktör olarak görüyoruz.” dedi.

 

Regional Power Market Insights from South Eastern Europe panelinde konuşan Enerjisa Commodities Elektrik Ticaret Uzmanı Emre Furkan Borak; “Tüm faaliyetlerimizde adil rekabeti kolaylaştırarak fiyat şeffaflığına ve verimliliğine katkıda bulunmaktayız. Adil bir ticaret ortamı, istikrarın, daha fazla yatırımın ve büyümenin temelini oluşturuyor.” dedi.

 

Enerjisa Commodities Küresel Enerji Ticaretine Güç Katıyor

 

Elektrik ticareti, doğalgaz ticareti, çevresel ürünler ticareti ve müşteri çözümleri konusunda çözüm sunan şirket Avrupa, büyük enerji pazarları, rekabetçi yapı ve sürdürülebilir enerjiye geçişte öncü bir bölge olarak önemli bir fırsat sunuyor.

 

Şirket, geniş operasyonel ağı ve enerji ticaretinde ve yönetiminde edinilen tecrübeler sayesinde Avrupa’da rekabet avantajı elde ediyor ve katma değer sağlıyor. Ayrıca, yenilikçi teknolojileri benimseme ve sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarıyla da öne çıkıyor.

 

Enerjisa Commodities, Avrupa’da enerji ticaretinde güç kazanmak için bölgedeki rekabetçi enerji piyasalarını ve ikili anlaşma imkanlarını etkin bir şekilde sürdürüyor. Ayrıca, Avrupa Birliği enerji politikalarına uyum sağlayarak stratejik ortaklıklar kurmayı ve yerel pazarlara entegre olmayı hedefliyor. Enerjisa Commodities’in Avrupa’ya odaklanarak küresel enerji ticaretinde güçlenmesi, şirketin büyüme potansiyelini artırırken aynı zamanda sürdürülebilir enerji dönüşümüne katkıda bulunmayı da amaçlıyor.

 

Enerjisa Commodities, enerji sektöründe küresel ölçekte başarı hikayelerine imza atmaya devam ederken, stratejik hedeflerine yönelik adımlarını kararlılıkla atmaya devam edecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.