DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046495-2,22%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Elon Musk açıklaması

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Geçtiğimiz gün Elon Musk ile bir telefon görüşmesi gereçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görüşmede, Türkiye’deki kamu ve özel sektör kurumları ile şirket arasında uzay teknolojileri başta olmak üzere farklı alanlarda iş birliğine ilişkin hususları ele aldıklarını belirtmişti. Hz. Ali Camii’ndeki cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk ile yapılan iş görüşmelerine dair açıklamalarda bulundu. Uzayla ilgili yapılan çalışmalara dair görüşmeler gerçekleştirildiğini belirten Erdoğan,“Elon Musk’la daha önce Külliye’de bir görüşmemiz olmuştu. Uzayla ilgili yaptığımız çalışmalarda biliyorsunuz, onlarla müşterek bir çalışma yaptık. Bu çalışmada Türksat 4’ü gönderdik, 5’e hazırlanıyoruz.” dedi. Ortak çalışma durumlarını devam edeceğini belirten Erdoğan, “Bunun yanında da müşterek neler yapabiliriz beraber. Bu konuda da ben de bir arkadaşımızı görevlendirdim. Elon Musk’la sürekli irtibat halinde olacaklar. Ne yapabiliriz bunu konuştuk.” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Elon Musk açıklaması
Elon, 2020 itibarıyla dünyanın en zengini oldu. Çok çalışıyorum diyor. ‘Çok çalışınca da çok kazanıyorum’ diyor.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.