DOLAR 32,5753 0.26%
EURO 35,0119 0.09%
ALTIN 2.460,681,02
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Braun ile Yaz Aylarında Pürüzsüzlüğün Tadını Çıkarın!

Braun ile Yaz Aylarında Pürüzsüzlüğün Tadını Çıkarın!

Yaz mevsiminin ve sıcak havaların doyasıya keyfini çıkardığımız bu günlerde Braun Silk - épil 9 Flex ve Braun FaceSpa ürünleri ile bütün bir yazı pürüzsüz ve yumuşacık bir ciltle geçirmek mümkün. Güneşin ve gökyüzünün parıltısına kusursuz cildinizle eşlik edebilmeniz için Braun her an yanınızda!

ABONE OL
Temmuz 27, 2022 13:29
Braun ile Yaz Aylarında Pürüzsüzlüğün Tadını Çıkarın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kendimizi yaz mevsiminin canlı ve hızlı akışına kaptırırken kimi zaman günlük hayatın yoğunluğunda kimi zaman tatillerin telaşında kişisel bakımımıza vakit ayırmakta zorlanıyoruz. Braun’ın kişisel bakım ürünlerine valizinizde yer açarak tatilinizin keyifli anlarına daha çok odaklanabilirsiniz!

Tüm yaz nereye giderseniz gidin valizinizde rahatlıkla yer verebileceğiniz Braun kişisel bakım ürünleri, tatillerinizde de sizi yalnız bırakmıyor. Minimum zamanda pratik ve etkili çözümleriyle cildinizi kalıcı pürüzsüzlüğe kavuştururken, yaz mevsiminin ışıltılı ve canlı ruhunda rengarenk elbiseler ve plaj kıyafetlerinin içerisinde ışıl ışıl parıldamanızı sağlıyor!

 

Silk – épil 9 Flex Sensosmart Epilatör ile tüm yazı pürüzsüz geçirin! (Tavsiye edilen satış fiyatı 2999 TL)

Silk-épil 9 Flex, Braun’un tüy alma makineleri ailesinin en son üyesidir. İster epilasyona yeni başlamış olun, ister deneyimli bir profesyonel olun. Tüylerinizi almak veya kırpmak gibi her türlü tüy ihtiyacınıza uygun bir üründür. Dünyanın ilk tam esnek başlıklı epilatörü olan Silk épil 9 Flex, ıslak ya da kuru cilt üzerinde kullanılabilen, ağdaya göre 3 kat daha kısa tüyleri temizleyebilen epilatör başlığı, ekfoliyasyon başlığı, vücudunuzdaki kıvrımları kusursuz bir şekilde takip edip, kan akışını aktif hale getirmek için yoğun bir şekilde masaj yaparak cildinizi daha yumuşak ve pürüzsüz yapan masaj başlığı ile 4 haftaya kadar pürüzsüz bir cilt tüm ihtiyaçlarınızı bir arada sunuyor. Ayrıca içerdiği 40 cımbız ile toplam epilasyon sürenizi kısaltıyor.

Braun FaceSpa ile cildiniz tüm yaz parıldasın! (Tavsiye edilen satış fiyatı 1799 TL)

Yeni Braun FaceSpa Pro: Epilasyon, temizleme ve iyileştirilmiş cilt görünümü için dünyanın ilk hepsi bir arada cihazı

Braun’un değiştirilebilir başlıklı ve iki kademeli hız ayarlı 3’ü 1 arada cihazı cilt bakımı rutininize heyecanlı bir yenilik getiriyor. Braun FaceSpa Pro, değişen cilt bakım ihtiyaçlarını karşılayabilmek için aynı yüz epilasyon başlığı ve temizleme fırçasının yanı sıra ergonomik tasarımlı yeni MicroVibration başlığı ile güzellik rutininize mükemmele bir adım daha yaklaştırıyor.

Cilt görünümünü iyileştiren yeni MicroVibration sıkılaştırıcı metal başlık

Nazik hareketlerle yapılan Japon cilt bakımından ilham alan MicroVibration sıkılaştırıcı metal başlık, absorban değildir ve cilt üzerinde mikro titreşim etkisi yaratır; krem ve serumlarınızın daha iyi uygulanabilmesi için nazik dokunuşlar yapar. MicroVibration sıkılaştırıcı metal başlık, ultra narin, yüksek hızlı ve ritimli hareketi ile saniyede 25 mikro titreşim yaratarak parıldayan bir görünüm sağlar.

Metal başlığın nazik sıkılaştırma tekniği, parmak uçlarıyla yapılan uygulamadan daha etkilidir; ürünü uygulayarak krem veya serumun cilt üzerinde daha eşit şekilde dağılmasını sağlar ve bu değerli ürünlerin bir damlası bile ziyan olmaz.

Dermataloglar tarafından test edilmiştir.

Yeni Braun FaceSpa Pro 3’ü 1 arada, tek bir cihaz ile istenmeyen tüyleri alırken derinlemesine gözenek temizlemesi yapar. Braun epilatör başlığı, detaylı ve rahat bir epilasyon sağlarken, ağdaya oranla 3 kat daha kısa tüyleri ve en ince tüyleri bile hassas biçimde alır. Ayrıca dermataloglar tarafından test edilmiştir ve hassas ciltlerde de kullanıma uygundur. FaceSpa Pro tasarlanırken yüzünüzün bütün ihtiyaçları düşünülmüş ve tek bir üründe toplanmıştır.

Face Mini ile güzellik yardımcınız çantanızda. (Tavsiye Edilen Satış Fiyatı 489 TL)

Braun Face mini tüy alma makinesi, yüz tüylerinizden kolaylıkla kurtulmak için Braun’un getirdiği en son üründür. Üst dudaklar, çene ve yanaklar gibi bölgelerdeki yüz tüylerinden kolayca kurtulmanıza yardımcı olur. Döner tasarımı yüz hatlarınıza uyumludur ve en zorlu açılarda bile hızlı ve etkili sonuç elde edersiniz. Şeftali tüylerini dahi belirlemek ve almak için akıllı ışığa sahiptir. Çantanıza atıp yanınızda dilediğiniz gibi taşıyabilmeniz ve istediğiniz zaman kullanabilmeniz için minyatür boyutta tasarlanmıştır. Ayrıca tüyleri cildinize yakın keserek yüzünüzü pürüzsüzleştirir ve mükemmel makyaj deneyimi için uygun bir cilt sağlar.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.