DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2056325-0,68%
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anadolu Gençlik Derneği’nin Düzenlediği Yarışmada Tartışma
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Anadolu Gençlik Derneği’nin Düzenlediği Yarışmada Tartışma

Anadolu Gençlik Derneği’nin Düzenlediği Yarışmada Tartışma

ABONE OL
Mart 4, 2024 08:54
Anadolu Gençlik Derneği’nin Düzenlediği Yarışmada Tartışma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ödül Dağılımı ve Tarih

Yarışma 27 Nisan’da gerçekleşecek. Birinciye 15 bin TL, ikinciye 12 bin TL, üçüncüye 10 bin TL, dördüncüye 8 bin TL ve beşinciye 7 bin TL ödül verilecek.

İzindeki Tepkiler

İzin üst yazısında Anadolu Gençlik Derneği’nin ismi yer almadı, tarafbet kamuoyundan gelebilecek tepkiler önlenmeye çalışıldı.

Sorular ve Kitap

Sorular, öğrencilerin satın alacağı “Sevgili Peygamberim Hz. Muhammed (S.A.V.)” isimli kitaptan gelecek. Katılım ücretsiz olmasına rağmen öğrencilerden kitap satın almaları istendi.

Özel Bilgiler

Dernek, öğrencilerden yarışma ile ilgisi olmayan özel bilgileri de istedi. Bu tarafbet bilgiler arasında vatandaşlık ve telefon numaraları, doğum tarihi ve yeri, ikamet ettikleri ilçe ve mahalle ile velilerin telefon numaraları yer alıyor.

Yarışmanın Gerekçesi

Yarışmanın düzenlenme sebebi gençlerin ahlaki yoksunluktan dolayı uçuruma sürüklenmesi, alkol ve uyuşturucu kullanımında artış ve suç taraf bet işleme oranlarında büyük artış olduğu belirtildi.

Değerler Eğitimi Tartışmaları

Çocuklara ‘değerler eğitimi’ adı altında ‘gerici eğitim’ verildiği ve hatta mezarlık eğitimi verildiği tartışmaları sürüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.