DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049294-0,87%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

27 Yaşındaki Şehidin Bingöl’deki Veda Töreni

27 Yaşındaki Şehidin Bingöl’deki Veda Töreni

ABONE OL
Mart 20, 2024 20:06
27 Yaşındaki Şehidin Bingöl’deki Veda Töreni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bingöl’de Şehit Hulusi Elçi’nin Cenazesi Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bingöl’de terör saldırısında şehit düşen 27 yaşındaki Hulusi Elçi’nin veda töreni, duygusal anlara sahne oldu. Bingöl Devlet Hastanesi morgundan alınan naaşı, Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi’ndeki Selahaddin-i Eyyubi Camii’ne getirildi.

Aile ve Yakınları Gözyaşları İçinde Tabuta Sarıldı

Şehidin Umre’den gelen annesi Hatice, kardeşi Yusuf, babaannesi Hayriye Elçi ve diğer yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Törende Hazır Bulundu

Törene katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dede Çerkez Elçi ve şehidin yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi. Yılmaz, “Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozamayacaklar” diyerek şehitleri ve ailelerini selamladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne Destek ve Lanet

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, terör saldırısını gerçekleştiren örgütü lanetlerken, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, silah arkadaşlarına ve millete başsağlığı diledi. Yılmaz, terörün amaçlarına karşı birlik ve dayanışmayı vurguladı ve mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Şehit Hulusi Elçi Dualarla Toprağa Verildi

Helallik alındıktan ve dua okunduktan sonra İl Müftüsü Mustafa Topal’ın kıldırdığı namaz sonrasında, şehit Hulusi Elçi’nin cenazesi Şehir Mezarlığı’nda defnedildi. Törene, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, AK Parti Bingöl milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata, diğer birim ve kurum temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.