DOLAR 32,4970 -0.05%
EURO 34,7914 -0.59%
ALTIN 2.442,730,28
BITCOIN 2075709-1,33%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Magazin
  • Yeni Herbal Essences Sülfatsız Aloe Serisi Ünlü Konukların Katılımı ile Instagram Canlı Yayınında Tanıtıldı!

Yeni Herbal Essences Sülfatsız Aloe Serisi Ünlü Konukların Katılımı ile Instagram Canlı Yayınında Tanıtıldı!

ABONE OL
Haziran 2, 2020 12:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İngiltere’nin doğadan ilham alan 1 numaralı saç bakım markası Herbal Essences yeni sülfatsız serisi, Denebunu iş birliği ile gerçekleşen canlı yayında ünlü konukların katılımı ile tanıtıldı. İrem Helvacıoğlu, Pelin Kaya, Kübra Açıl ve Melis Özten’in katılımı ile gerçekleşen canlı yayında konuklar bu dönemi nasıl geçirdiklerinden ve Herbal Essences’ın yeni sülfatsız serisi ile ilgili deneyimlerinden bahsettiler.

Herbal Essences Aloe&Mango ve Aloe&Bambu olmak üzere iki farklı çeşide sahip yepyeni sülfatsız serisini Denebunu iş birliği ile gerçekleşen canlı yayında tanıttı. Herbal Essences getirdiği büyük yenilik ile sülfatsız şampuanların köpürmeme ve saçları sertleştirmesine çözüm buluyor. Diğer sülfatsız şampuanların aksine saçları sertleştirmeden, yumuşacık yaparak nazik temizlik sağlıyor ve duşta köpürerek harika bir duş deneyimi yaşatıyor. %93 doğal kökenli içeriği ile Herbal Essences doğal içeriklerini korumaya devam ediyor.

İrem Helvacıoğlu, Pelin Kaya, Kübra Açıl ve Melis Özten’in konuk olduğu canlı yayında konuklar karantina dönemini nasıl geçirdiklerinden ve bu dönemde yeni deneyimlerinden bahsettiler. Resme yöneldiğini belirten İrem Helvacıoğlu yayında yaptığı resimleri göstererek “Bu dönemde elimden geldiğince her şeyi denemeye çalıştım. Özellikle resme yöneldim. Yapboz şeklindeki resimlere kendi yorumumu katarak yeni bir forma kavuşturdum. Tabii her kadın gibi kişisel bakımıma da yöneldim. Bu dönemin keşfi Herbal Essences’ın yeni sülfatsız serisi oldu. Büyüleyici kokusu ve sülfatsız olması beni etkileyen önemli faktörler. Set döneminde saçlarım yoğun işleme maruz kaldığı için yıpranmaları gidermek adına doğal içerikli ürünleri kullanmak çok önemli. Bu yüzden Herbal Essences yeni sülfatsız serisinden bambu favorilerim arasında yerini aldı.’’ dedi.

Moda yazarı Pelin Kaya bu dönemde evde saçlarını boyadığını belirterek “Bu dönemde uzun zamandır planladıklarımı yaptım. İzleyemediğim filmler, okuyamadığım kitaplar için bir fırsat oldu ve bir yandan da çalışma düzenimi de devam ettirdim. Yeni bir deneyim olarak saçlarımı boyadım. Kendi başıma da bunu başarabileceğimi görmek beni mutlu etti. Bu güzel sonucu da Herbal Essences’ın yeni sülfatsız serisinden boyalı saçlara özel mango serisi ile destekliyorum. Boyadan kaynaklı yıpranmaları engelleyerek, saçlarımın canlılığını ve rengini korumasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda içeriğindeki botanik bazlı antioksidanlar ile besleyerek daha parlak görünmesini sağlıyor. Bu seri favorilerim arasında yerini aldı.’’

Kızı Duru ile daha çok vakit geçirme fırsatı yakaladığını belirten Kübra Açıl “ Çalıştığım için evde çok vakit geçiremiyordum. Bu dönem evde yapabileceğim birçok şey olduğunu gösterdi. Yeni tarifler denedim, her gün spor yaptım, kızım Duru ile daha çok ilgilenme fırsatım oldu. Sadece bunlarla da sınırlı kalmayıp, yeni rutinler keşfettim. Bunlardan biri de Herbal Essences’ın yeni sülfatsız serisi oldu. Spor yaptığım için her gün saçlarımı yıkadığımdan dolayı saçlarım kuruyup, kırılmaya başladı. Herbal Essences yeni sülfatsız bambu serisi saçlarımı güçlendirip, ihtiyacı olan nem desteğini sağlıyor. Aynı zamanda 260 yıllık botanik uzmanlığına sahip İngiltere’deki Kraliyet Botanik Bahçesi, Kew tarafından doğal içerikleri onaylı tek marka olan Herbal Essences, hayatının her alanında doğallığa önem veren biri olarak kalbimi kazandı.’’ diye belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ