DOLAR 32,5724 0.26%
EURO 34,9860 0.02%
ALTIN 2.456,170,84
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Yapımcı Görkem Uludüz, Almanya proje ortağı Sibel Ekici ortak lansman düzenledi

Yapımcı Görkem Uludüz, Almanya proje ortağı Sibel Ekici ortak lansman düzenledi

ABONE OL
Nisan 10, 2021 13:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Geçtiğimiz hafta İstanbul Bebek’te düzenlenen Uludüz Medya ve SE Germany Produktion ortak lansmanı adeta yıldızlar geçidine sahne oldu. Davete sevgilisi, merhum sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar ile katılan Görkem Uludüz dostları ile yakından ilgilendi. Spor ve sanat dünyasından Zafer Peker, Haluk Özenç, Mehmet Çepiç ve Hasan Kabze gibi önemli isimlerin yer aldığı davette, Sibel Ekici ile birlikte konuşma yapan Görkem Uludüz, tüm davetlilere katılımları için tek tek teşekkür etti. Arkadaşı ve proje ortağı Sibel Ekici’yi tanıtan yapımcı, ‘Sibel Almanya’da çok güzel işler yapıyor. Birlikte gurbetten genç yetenekleri ülkemize transfer etmeye devam edeceğiz’ dedi.

 

Lansman sonrasında Vadistanbul’da bir araya geldiğimiz Görkem Uludüz ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik. Özellikle sosyal sorumluluk projelerinin ve ülkemizde kadın futboluna desteğinin devam edeceğini belirten Uludüz, ‘Güzel günler göreceğiz’ diye sözlerini sonlandırırken, katkılarından dolayı Sibel Ekici’ye teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.