DOLAR 32,5633 0.21%
EURO 34,9422 -0.13%
ALTIN 2.443,840,33
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlülerin Akıllarda Kalmış Sözleri

ABONE OL
Mart 12, 2021 08:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kalbim City sitesinde farklı birçok başlık altında anlamlı sözler bulunmaktadır. Bunların içerisinde en dikkat çekenlerden bir tanesi de ünlüler tarafından söylenmiş olanlarıdır. Ünlüler yaşadığımız hayat içerisinde edinimleri ile bizlere ışık tutmuş yol göstericilerdir. Onlardan duyduğumuz özlü sözler her zaman için ilke edineceğimiz hali ile bizlere sunulmaktadır. Yazarlar, düşünürler, liderler, sanatçılar gibi farklı dallarda örnek alabileceğimiz ünlüler ile ilgili sözlere Kalbim City sitesinden ulaşabilirsiniz.

Sanat, siyaset, sinema ya da tiyatro gibi alanlarda hizmet veren ünlüler zaman zaman söyledikleri sözler ile gündemle bomba gibi düşerler. Ve bu sözleri ilerleyen zamanlarda tıpkı bir atasözü gibi insanların ağızlarına yerleşir. Bu sözlerde herkes kendisinden bir şey bulur. Herkes bir duygusunu bu sözlere yükler. En güzel sözler arşivi içerisinde mutlaka yerini almalıdır.

En Güzel Ünlü Sözleri

Haklıyı haksızı ayırt edemediğimi zamanlarda, sevdiklerimize kalbimizde yaşadıklarımızı anlatamadığımız zamanlarda ya da siyasi bir görüş karşısında duruşumuzu belirlemek istediğimiz zamanlarda ünlülerin sözleri ile etkileyici mesajlar verme şansına sahip oluruz. Yerli ya da yabancı fark etmeksizin ünlülerin sözleri çoğu zaman kulağımızda aşina kalan güzel sözler arasında yer alır.

Uğur Mumcu, Adorno, Adnan Menderes, Âdem Özbay ve daha birçok ünlünün sözleri sitede bulunmaktadır. Hepsinden siteyi ziyaret ederek faydalanabilirsiniz. Bu sözleri ister kendi gözünüzün önüne isterseniz de sosyal medya paylaşımlarınızda kullanabilirsiniz. Kalbim City sitesi bu konuda kapsamlı olarak sözler konusunda size hizmet etmektedir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.