DOLAR 32,3957 -0.09%
EURO 34,6465 -0.5%
ALTIN 2.393,88-1,68
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tekirdağ Hayrabolu’da Sağlık Personeli ile Jandarma Arasında Tartışma
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Tekirdağ Hayrabolu’da Sağlık Personeli ile Jandarma Arasında Tartışma

Tekirdağ Hayrabolu’da Sağlık Personeli ile Jandarma Arasında Tartışma

ABONE OL
Nisan 15, 2024 20:07
Tekirdağ Hayrabolu’da Sağlık Personeli ile Jandarma Arasında Tartışma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde meydana gelen olayda, sağlık personeli ve jandarma arasında yaşanan tartışma gerginliğe neden oldu.

İlk Olay 112 Acil Çağrı Merkezi’nde Başladı

2 NO’lu Sağlık İstasyonu’nda görev yapan 112 Acil Çağrı Merkezi personeli, bir kaza sonucu yaralanan bir kişiye ambulans içinde müdahale ederken, jandarma personeli ile aralarında bir tartışma yaşandı. İddialara göre, jandarma personeli, paramedik E.A.A.’ya yumrukla saldırdı.

Olay Hayrabolu Devlet Hastanesi’nde Devam Etti

İlk olayın ardından taraflar, yaralının götürüldüğü Hayrabolu Devlet Hastanesi’nde yeniden karşılaştı. Bu kez jandarma personeli, sağlık personeli C.U.’ya saldırıp yanağını ısırdı. Jandarma personeli, meslektaşları tarafından hastaneden uzaklaştırıldı.

Jandarma Personeli Açığa Alındı

Olayın ardından darbedilen sağlık personellerinin şikayeti üzerine jandarma personeli hakkında soruşturma başlatıldı. Tekirdağ Valiliği konuyla ilgili açıklama yaparak jandarma personelinin açığa alındığını duyurdu. Açıklamada, “Meydana gelen olayla ilgili olarak disiplin soruşturma heyeti görevlendirilmiş olup ilgili jandarma personeli açığa alınmıştır.” denildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.