DOLAR 32,3815 -0.13%
EURO 34,7552 -0.16%
ALTIN 2.404,67-1,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sivasspor, Trabzonspor’u 1-0 Mağlup Ederek Mutluluğunu Paylaştı
  • Kolay Haber
  • Spor
  • Sivasspor, Trabzonspor’u 1-0 Mağlup Ederek Mutluluğunu Paylaştı

Sivasspor, Trabzonspor’u 1-0 Mağlup Ederek Mutluluğunu Paylaştı

ABONE OL
Nisan 13, 2024 13:04
Sivasspor, Trabzonspor’u 1-0 Mağlup Ederek Mutluluğunu Paylaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bülent Uygun: Deplasmandan 3 Puanla Ayrıldığımız İçin Çok Mutluyuz

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Trabzonspor’u 1-0 mağlup ederek teknik direktör Bülent Uygun’un yüzünü güldürdü. Uygun, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında takımının performansını değerlendirerek, Trabzonspor karşısında aldıkları 3 puanın mutluluğunu dile getirdi.

Bülent Uygun, Trabzonspor’un güçlü kadrosuna karşı farklı bir planlama ve oyun mantalitesi ile sahaya çıktıklarını belirtti. Maçın zorluğuna rağmen takımının başarılı bir performans sergilediğini vurgulayan Uygun, “Böyle bir deplasmandan 3 puanla ayrıldığımız için çok mutluyuz.” dedi. Ayrıca, taraftarlara bu galibiyeti bayram hediyesi olarak sunduklarını ve maça destek için gelen 300 taraftara teşekkür etti.

Gökhan Karagöl: Trabzonspor Karşısında İstediğimiz 3 Puanı Aldık

Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, Trabzonspor karşısında alınan 3 puandan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Karagöl, Trabzonspor’un iyi bir rakip olduğunu ancak takımın kontrollü oyunuyla istedikleri sonucu aldıklarını söyledi. Teknik ekibe ve futbolculara teşekkürlerini ileterek, önlerindeki maçlara odaklandıklarını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.