DOLAR 32,2044 -0.23%
EURO 35,0474 -0.14%
ALTIN 2.497,171,27
BITCOIN 21652463,03%
İstanbul
20°

AÇIK

20:22

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Formula 1 Pilotu Lando Norris, Amsterdam’da Küçük Kaza Geçirdi
  • Kolay Haber
  • Spor
  • Formula 1 Pilotu Lando Norris, Amsterdam’da Küçük Kaza Geçirdi

Formula 1 Pilotu Lando Norris, Amsterdam’da Küçük Kaza Geçirdi

ABONE OL
Nisan 30, 2024 13:14
Formula 1 Pilotu Lando Norris, Amsterdam’da Küçük Kaza Geçirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lando Norris, Yaralanmasına Rağmen Miami Grand Prix’sine Katılacak

İngiliz Formula 1 pilotu Lando Norris, Amsterdam’da yaşadığı küçük kaza sonucu yüzünde hafif bir yaralanma geçirdi ancak bu durum, bu hafta sonu gerçekleşecek olan Miami Grand Prix’sine katılmasına engel teşkil etmiyor.

Hollanda Bayramında Yaralanan Norris, Dedikoduları Yalanladı

Norris, Hollanda’nın ulusal bayramı olan Kral Günü‘nde Amsterdam’da eğlenirken yüzünde bandajla görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan görsellerde Norris’in kanallar boyunca teknede eğlenirken çekilmiş fotoğrafları dikkat çekti. Ancak yüzündeki bandaj, hakkında çeşitli dedikoduların ortaya atılmasına neden oldu. Bazı spekülasyonlar, Norris’in burnunun kırıldığı yönündeydi.

McLaren Söylentilere Son Verdi

McLaren takımı, bu söylentilere kısa süre içinde son verdi ve Norris’in sağlık durumu hakkında güncellemeler yaparak, “Lando iyi” açıklamasını yaptı. Norris’in burnundaki küçük kesik nasıl oluştuğu henüz açıklanmazken, genç pilotun bu durumu Miami Grand Prix’si öncesinde açıklaması bekleniyor.

Norris, Miami’ye İniş Yaptı

Norris, son olarak Çin Grand Prix’sinde güçlü bir performans sergileyerek, yarışı Max Verstappen’in ardından ikinci sırada tamamlamıştı. Britanyalı pilot, Miami’ye iniş yaptığını gösteren bir fotoğrafı Instagram hikayesinde paylaşarak hayranlarını bilgilendirdi. Norris, Amerika ayağında formunu koruyarak yarışlara devam etme arzusunda.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.