DOLAR 32,2919 -0.15%
EURO 34,7888 -0.08%
ALTIN 2.407,980,62
BITCOIN 20909951,49%
İstanbul
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail Ekibi Maccabi’yi Yenen Panathinaikos Final Four için Umudunu Sürdürdü
  • Kolay Haber
  • Spor
  • İsrail Ekibi Maccabi’yi Yenen Panathinaikos Final Four için Umudunu Sürdürdü

İsrail Ekibi Maccabi’yi Yenen Panathinaikos Final Four için Umudunu Sürdürdü

ABONE OL
Nisan 26, 2024 13:12
İsrail Ekibi Maccabi’yi Yenen Panathinaikos Final Four için Umudunu Sürdürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Panathinaikos Evinden Galip Ayrıldı

Avrupa Ligi play-off serisi 2. maçında Türk başantrenör Ergin Ataman yönetimindeki Yunanistan ekibi Panathinaikos AKTOR, evinde İsrail ekibi Maccabi Playtika’yı 95-79 mağlup etti. Bu sonuçla Panathinaikos, seride 1-1’lik eşitliği yakalayarak Final Four için umudunu son maça taşıdı.

Final Four İçin Karar Maçı

Kazananın Dörtlü Final’e yükseleceği serinin 3. mücadelesi 30 Nisan Salı günü İsrail temsilcisinin ev sahipliğinde Belgrad’da oynanacak. Panathinaikos ve Maccabi arasındaki bu kritik karşılaşma büyük heyecana sahne olacak.

Ergin Ataman’ın Açıklaması

Maccabi maçının ardından düzenlenen basın toplantısında flaş bir açıklama yapan Panathinaikos koçu Ergin Ataman, kendisinin tehdit edildiğini belirtti. Ataman, maç sonu yaşanan gerginlik hakkında konuşurken, “Maccabi staff’ından biri bana ‘İsrail’de göreceksin, Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin’ dedi. Ben Ergin Ataman’ım. Panathiniakos’un koçuyum. Türkiye Milli Takımı’nın koçuyum. Türk vatandaşıyım. Bana hiçbir şey yapamazsınız.” açıklamasını yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.