DOLAR 32,5777 0.27%
EURO 34,9858 0.02%
ALTIN 2.458,450,92
BITCOIN 20955961,56%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Profesyonel Cübbe Üretimi

ABONE OL
Ağustos 24, 2020 06:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okulların mezuniyet dönemlerinde öğrencilerine almalarını tavsiye ettikleri Mezuniyet cübbesi modelleri konusunda sizlere sınırsız model ve renk üzerinden hizmet veren Yordam Mezuniyet sitesi özel dizayn ve tasarımlara sahip sınırsız renkteki cübbe ile sizlere hizmet vermektedir. Çok ekonomik fiyatlar üzerinden sizlere sunulan cüppeleri inceleyerek sizin için uygun olanı seçebilir veya özel olarak cübbe tasarlattırabilirsiniz. Mezuniyet cübbesi gibi önemli bir alanda kullanan avukat cübbesi için de benzer durumlar söz konusudur. Standart kurallara bağlı olarak üretilmiş olan avukat cübbesi için isterseniz nakış işlemi yaptırabilir ve özel bir sistem ile baskıda yaptırabilirsiniz.

Sınırsız Renk Seçeneği

Sınırsız beden çeşidi ile sizlere sunulan Avukat cübbesi için online olarak sitemizden satın alma işlemi yapabilir ve profesyonel bir paketleme ile adresinize teslim edilmesini sağlayabilirsiniz. Özel bir cübbe türü olan Kep cübbe için sitemizi ziyaret edebilir sizlere sunmuş olduğumuz ürünün tamamını veya bir parçasını insan duyusuna hitap edecek şekilde esnek ve süslenmiş bir şekilde tercih edebilirsiniz. Bu alanda uzun süredir hizmet veren bir cübbe firması olarak sizlere sınırsız desen ve sınırsız renk üzerinden hizmet veriyoruz.

Yordam Mezuniyet web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Sitemizde yer alan tüm model ve renklerden üretilmiş olan cübbelerimizi inceleyebilirsiniz. Dilerseniz bu standart üretim olan ürünlerden online olarak satın alabilirsiniz. Dilerseniz özel dikim talebinde bulunabilirsiniz

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.