DOLAR 32,5856 0.3%
EURO 35,0365 0.17%
ALTIN 2.458,380,93
BITCOIN 20971040,53%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oyuncu Feyza Civelek, Eyüp Sultan’da Görüntülendi

Oyuncu Feyza Civelek, Eyüp Sultan’da Görüntülendi

ABONE OL
Mart 28, 2023 09:30
Oyuncu Feyza Civelek, Eyüp Sultan’da Görüntülendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son günlerde Kızılcık Şerbeti dizisinde sergilediği başarılı performansıyla bilinen Feyza Civelek, önceki akşam iftardan sonra Eyüp Sultan’a giderek dua etti. Karşısında basın mensuplarını görünce şaşkına dönen oyuncu, “Depremler, seller, türlü türlü afetler hep üst üste geldi. Biraz manevi huzur bulmak, deprem ve sel felaketleriyle ruhumda açılan derin yaraları birazda olsa sarmak istedim” ifadelerini kullandı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren genç oyuncu Feyza Civelek, Ramazan ayını Eyüp Sultan Camii içerisinde yer alan Eyüp Sultan Türbesi’nde karşıladı.

“ALLAH BİR DAHA BÖYLE ACI GÜNLER GÖSTERMESİN”

Ebu Eyyûb el-Ensarî’nin kabrinin başında dua ettikten sonra kendisini görüntüleyen muhabirlerin yanına gelerek herkese iyi ramazanlar dileyen Feyza Civelek, ”Çok zor günlerden geçtik. Depremler, seller, türlü türlü afetler hep üst üste geldi. Biraz manevi huzur bulmak, deprem ve sel felaketleriyle ruhumda açılan derin yaraları birazda olsa sarmak istedim. Açıkçası sizleri burada görünce çok şaşırdım. Allah hiçbirimize bir daha böyle acı günler göstermesin. Tek temennim ve en büyük dileğim bu şu an” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.