DOLAR 32,3815 -0.13%
EURO 34,7552 -0.16%
ALTIN 2.404,67-1,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ömer Çelik’ten Filistin Açıklaması

Ömer Çelik’ten Filistin Açıklaması

ABONE OL
Nisan 8, 2024 20:05
Ömer Çelik’ten Filistin Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çelik: Erdoğan’ın Filistin Politikası Takdir Gördü

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Filistin ve Kudüs konusundaki net duruşunu vurguladı.

Erdoğan’ın Diplomatik Çabaları Önemli

Çelik, Erdoğan’ın 7 Ekim’den bu yana Gazze’de İsrail saldırılarına karşı yürüttüğü diplomatik çabaların tüm dünyaca takdir gördüğünü belirtti.

Cumhurbaşkanı’nın Liderlik Örneği

Çelik, Erdoğan’ın Filistinlilere terörist diyenlere karşı çıkarak dünya liderleri karşısında bu tutumunu en üst seviyede sergileyen nadir liderlerden biri olduğunu ifade etti.

Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Filistin halkının hakları için verdiği destek nedeniyle eleştirilere maruz kaldığını ancak bu durumun Erdoğan’ın Filistin davasına olan bağlılığını etkilemediğini belirtti.

Çelik, Erdoğan’ın Filistin davasını milli siyasetin temel unsurlarından biri olarak değerlendirdiğini ve bu konudaki tutumunun saldırılara dayanamayacak kadar sağlam ve haklı olduğunu vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.