DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2073272-1,25%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Maymars fiber lazer markalama makineleri

ABONE OL
Şubat 28, 2021 15:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fiber lazer markalama makineleri bugün birçok farklı sektörde kullanılıyor. Özellikle üretim sektöründe ve bazı reklamcılık alanlarında tercih edilen bu makineler yardımı ile markalama işlemleri yapılıyor.

Maymars firması ülkemizde lazer markalama adına çalışan en köklü firmalardan birisi olarak biliniyor. Bugüne kadar üretmiş olduğu birçok farklı modelde lazer markalama makinesi ile birçok farklı sektöre hizmet sunuyor.

Maymars bünyesinde farklı modellerde lazer markalama makinesi üretiliyor. Lazer gücüne bağlı olarak farklı modellerde üretilen tüm ürünler için farklı kullanım alanları bulunuyor.

Lazer markalama makinelerinin tamamı ile markalama işlemleri ile birlikte tarih, kod ve barkod yazım işlemleri de yapılıyor. Tüm bu işlemler için farklı materyal yüzeyleri kullanılabiliyor. Cam, karton, pet, plastik, alüminyum, çelik ve metal ürün yüzeylerinde Maymars lazer markalama makineleri ile istediğiniz logo, marka, yazı ve şekil çalışmalarını yapabilirsiniz. Bunları belirli bir yüze aralığına denk gelecek şekilde markalama, gravür, kazıma ve kesme olarak işleyebilirsiniz.

Maymars ile garantili satışlar

Maymars firması bünyesinde üretilen tüm makineler 2 yıl garantili olarak üretiliyor. Üretim nedeni ile oluşabilecek tüm hata ve arızalarda bu 2 yıllık garanti desteğinden faydalanabilirsiniz.

Aynı zamanda teknolojik cihazlar için çok önemli olan bir diğer konu yedek parça desteğidir. Maymars markası tüm ürünleri için 5 yıl yedek parça temin garanti desteği sunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.