DOLAR 32,3389 0.17%
EURO 35,1759 -0.04%
ALTIN 2.241,51-0,08
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadir Büyükkaya Shop Nedir ve Kimdir ?

Kadir Büyükkaya Shop Nedir ve Kimdir ?

ABONE OL
Ağustos 8, 2022 12:47
Kadir Büyükkaya Shop Nedir ve Kimdir ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadir Büyükkaya Shop ‘un kurulumu 2010 yıllarına dayanarak kurucusu KADİR BÜYÜKKAYA tarafından kurulmuştur. İlk sadece Türkiye satışı olan Kadir Büyükkaya Shop imalat ve ihracatla ülkenin ekonomisine değer kazandırmaya başlayarak dünya çapında bir marka olmuştur.
Kadir Büyükkaya Shop için kurucu (KADİR BÜYÜKKAYA) dan bir röportaj rica ettik ve bize verdiği röportaj şu şekilde:

-Kadir Büyükkaya Shop nasıl kuruldu ?

– 2012 yılından 2018 yılına kadar çeşitli erkek klasik giyim markalarının bayiilik sistemi ile ilerledik. 2019’un Ekim ayında yatırım almadan küçük bir sermaye ile 70 metrekarede Kadir Büyükkaya Shop markamızı kurduk. Hedeflerimize kısa sürede ulaşarak bugün; çeşitli illerimizde Türkiyede parakende satış , 370 metrekare showroom ve 12.000 metrekarelik üretim alanı ile 12 ülkeye ihrac ederek markamızı lanse ettik.
Sektörde bulunan pahalılık, stil ve kalıpların yanı sıra her şeyi ile özel olarak ilgilenerek kendimize özgün kalıp, tasarım ve fiyat performans politikasını hayata geçirerek büyük bi yeniliğe imza attık. Daha çok günlük kullanımda business erkeğin ihtiyacı olan tasarımlarla, rahatlığı birleştirerek kullanım kolaylığı sağladık ve şuan tekrar dünya ve ülkemiz üzerinde büyük dikkat çekip ilgi görecek projelerin hazırlığındayız bununda haberini burdan duyurmak isteriz.

Kadir Büyükkaya Shop’ a bu başarılı yolunda başarılar dileriz.

KADİR BÜYÜKKAYA SHOP’un sosyal medya ve ulaşım linkleri:

İnstagram: https://www.instagram.com/kadirbuyukkayashop
Web Sitesi: https://www.kadirbuyukkayashop.com/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.