DOLAR 32,3591 -0.47%
EURO 34,8008 -0.2%
ALTIN 2.407,18-0,63
BITCOIN 1854368-4,99%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrailli Esir Elad Katzir’in Cesedi Gazze’den İsrail’e Getirildi
  • Kolay Haber
  • Dünya
  • İsrailli Esir Elad Katzir’in Cesedi Gazze’den İsrail’e Getirildi

İsrailli Esir Elad Katzir’in Cesedi Gazze’den İsrail’e Getirildi

ABONE OL
Nisan 6, 2024 17:10
İsrailli Esir Elad Katzir’in Cesedi Gazze’den İsrail’e Getirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail Ordusu, Elad Katzir’in Cesedine Ulaştı

İsrail ordusu, Gazze’de esir alınan İsrailli Elad Katzir’in cesedine ulaşıldığını ve cesedin İsrail’e götürüldüğünü açıkladı. Ordunun verdiği bilgiye göre, İsrailli esirin cesedi Han Yunus’ta ordu ve İç Güvenlik Teşkilatı Şin-Bet’in (Şabak) istihbarat çalışmaları sonucunda bulundu. Şin-Bet ve ordu, cesedin kimliğini belirledikten sonra Katzir’in ailesine durumu bildirdi.

Katil Edilen Esirin Cenazesi İsrail’e Nakledildi

Elad Katzir ve annesi Hanna, 7 Ekim’de Gazze sınırına yakın bir yerde esir alınmış, babaları Avraham ise hayatını kaybetmişti. Hanna, 24 Kasım’da gerçekleşen esir değişimi anlaşması kapsamında serbest bırakılmıştı. Ancak Elad Katzir’in akıbeti o güne kadar belirsizdi. Katzir’in cenazesi, İsrail topraklarına getirilerek ailesine teslim edildi.

Filistinli Direniş Grubu Görüntüleri Yayınlamıştı

Gazze’deki İslami Cihad Hareketi’nin silahlı kanadı Kudüs Seriyyeleri, 20 Aralık’ta Elad Katzir ve Gadi Mozes isimli iki esirin görüntülerini yayınlamıştı. Görüntülerde Katzir, İsrail ordusunun saldırıları nedeniyle tehlikede olduklarını belirtmişti. Hamas’ın verdiği bilgiye göre, Gazze’de 136 kadar İsrailli esir bulunuyor ve İzzeddin Kassam Tugayları, İsrail saldırılarında ölen İsrailli esir sayısının 70’i geçtiğini duyurmuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.