DOLAR 32,4522 -0.12%
EURO 34,8264 -0.53%
ALTIN 2.441,270,22
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

İmece Mobil Uygulaması Çiftçiler Tarafından Tercih Ediliyor

ABONE OL
Haziran 12, 2021 09:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilindiği gibi dijital çağda artık birçok uygulama ve birçok sektör mobil cihazlar üzerinden hizmet veriyor. Bu anlamda çiftçilerimizin de dijital çağa ayak uydurmaları için İmece Mobile son derece aktif ve etkin kullanılabilen bir mobil uygulama hizmeti sunmaya başlamış bulunuyor. İmece Mobil uygulaması çiftçilere hassas hava tahminlerinden tarım kredisi imkanları ne kadar her alanda ayrıntılı bilgi sunuyor.

İmece Mobil uygulaması tablet ve telefonlara kolaylıkla indirilebiliyor

İmece Mobil uygulaması mobil cihazlar yani taşınabilir cihazlar olarak bilinen tablet ve telefonlara son derece kolay bir şekilde indirilebiliyor. Bu indirme işleminin ardından İmece Mobil uygulaması son derece etkin bir şekilde kullanılabiliyor. Her yaştan her bireyin verimli bir şekilde kullanabileceği imece mobil uygulaması uzmana sor butonu sayesinde çiftçilerin ve hayvancılıkla uğraşan bireylerin karşılaştıkları sorunları ücretsiz bir biçimde uzmanlara sormalarını olanak sağlıyor. Bu anlamda imece mobil uygulaması son derece verimli bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor ve yüzbinlere aşkın kişi tarafından ülkemizde kullanılıyor. İmece Mobil uygulaması tarım kredileri ile ilgili çiftçilere güncel haberleri de vererek bankalardan gelen bilgileri de iletiyor. İmece mobil uygulamasının çiftçilerin rahatlıkla girip kullanabileceği bir web sitesi de bulanıyor. Bu imece mobilin web sitesi üzerinden çeşitli güncellemeler yapıldığı gibi çiftçilikle alakalı blog yazılarına da ulaşmak oldukça mümkün kılınıyor.

Kaynak: https://imecemobil.com.tr/tarim-ekonomisi/ciftciler-icin-kredi-tipleri/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.