DOLAR 32,4001 -0.09%
EURO 34,6296 -0.54%
ALTIN 2.391,41-1,78
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İmamoğlu ve Kaya’dan Trabzon Ziyareti: Çifte Bayram Yaşandı

İmamoğlu ve Kaya’dan Trabzon Ziyareti: Çifte Bayram Yaşandı

ABONE OL
Nisan 12, 2024 20:05
İmamoğlu ve Kaya’dan Trabzon Ziyareti: Çifte Bayram Yaşandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’yı ziyaret ederek, Trabzon’da önemli açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu’nun Tebrik ve Vizyon Mesajları

İBB Başkanı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’yı makamında ziyaret etti ve belediye anı defterini imzaladı.

Ahmet Kaya’yı tebrik eden İmamoğlu, yaptığı açıklamalarda “Bize çifte bayram yaşattınız” diyen Kaya’ya destek verdi. Kaya’nın ifadelerine atıfta bulunarak, Trabzon’a hizmet etme sözü verdi ve şehrin geleceği için önemli bir mücadele sürecini başlattıklarını ifade etti. İmamoğlu, Trabzon’a yapılacak hizmetlerde insan odaklı bir belediyecilik anlayışının gerekliliğine vurgu yaptı.

Demokrasi ve Hizmet Vurgusu

İmamoğlu, belediye başkanlarına ve yerel yöneticilere, demokratik bir anlayışla hizmet etme çağrısında bulunarak, siyasi bariyerlerin toplumda yıkıcı etkilere neden olabileceğini belirtti. Vatandaşların belediye başkanlarından adalet, şeffaflık ve güven beklediğini vurguladı.

Geleceğe Dair Umutlar

İmamoğlu, Trabzon’da ve Türkiye genelinde yeni bir hizmet anlayışının başladığını, milletin gücünün farkına varılması gerektiğini belirtti. Milletin özgürlük, demokrasi ve adalet arayışında birlik olunması gerektiğini vurgulayarak, siyasi çekişmelerin geride bırakılması gerektiğini ifade etti.

İmamoğlu, Trabzon halkına seslenirken, çocukların, gençlerin ve ailelerin geleceği için çalışacaklarını ve vatandaşların beklentilerini karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

İmamoğlu’nun ve Kaya’nın gerçekleştirdiği ziyaret, Trabzon’da yeni bir dönemin başlangıcını temsil ederken, vatandaşların umutlarına ve beklentilerine yönelik önemli mesajlar içeriyordu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.