DOLAR 32,5488 0.05%
EURO 34,9045 -0.21%
ALTIN 2.453,490,72
BITCOIN %
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gürel Mühendislik sprey yalıtım sektöründe lider

ABONE OL
Haziran 19, 2021 13:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gürel Mühendislik ülkemizde sprey yalıtım sektöründe hizmet veren ve bu sektörde lider konumda yer alan bir firma olarak karşımıza çıkmaktadır. Sprey poliüretan köpük başta olmak üzere bu köpük ve çeşitlerini müşterilerinin hizmetine sunarak özellikle iklimlendirme konusunda inşaat sektörüne katkı sunmaktadır. Bilindiği gibi ülkelerin gelişmişlik düzeyleri inşaat sektöründeki faaliyetleri ve dayanıklı yapılar oluşturmaları ile doğru orantılı bir biçimde değerlendirilmektedir. Bu açıdan ülkemizde inşaat sektörüne poliüretan köpük hizmeti veren Gürel Mühendislik rakiplerine fark yaratan bir düzeyde profesyonel hizmetler sunmaktadır.

Gürel Mühendislik fark yaratır

Gürel Mühendislik iklimlendirme ve yalıtım sektörü başta olmak üzere inşaat sektörünün birçok alanında rakiplerini geride bırakacaksın kalitede hizmetler sunarak fark yaratmaktadır. Köpük poliüretan hizmeti başta olmak üzere birçok alanda faaliyet yürüten Gürel Mühendislik güler yüzlü ve müşteri memnuniyeti odaklı bir faaliyet yürütmektedir. Gürel Mühendislik tarafından sunulan Poliüretan köpük hizmeti binaların iç ve dış yalıtımı ve binalarda oluşan açıkların kapatılması noktasında yaygın kullanılan bir yöntemdir. Bu yöntemi en kaliteli bir biçimde müşterilerine sunan kuruluş aynı zamanda poliüretan köpük fiyatları konusunda da ekonomik bir fiyat politikası izlemektedir. Kaliteli bir hizmetin, kusursuz işçiliğin, güler yüzlü çalışma anlayışının uygun fiyatlarda sunulabileceğine inanan Gürel Mühendislik, bu vizyonundan ötürü fiyat politikasını da ulaşılabilir kılmıştır. Ayrıca kuruluşun son derece profesyonel bir internet sitesi de bulunmaktadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.