DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2077334-1,29%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

En İyi Konya Ortodonti Uzmanı

ABONE OL
Şubat 22, 2021 10:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ortodonti diş hekimliği alanında yapılan bir uzmanlık dalıdır. Bu alanda uzmanlık eğitimi alana ortodontistler uyumsuz ve çarpışık dişlerin tedavisi ile ilgilenmektedir. Dişlerin uyum ilişkilerini teşhis ve kontrol etmek ve bu durumu önlemeye çalışan tedavi yöntemlerini uygulamak için ortodontik tedaviler almanız gerekmektedir.

En iyi Konya ortodonti uzmanı olarak Dt. Sema Koyuncu ile iletişime geçebilirsiniz. Özellikle çocuk yaşlarda başlayan ve ileride hem kozmetik olarak hem de sağlığınız açısından önemli sorunlar teşkil edebilecek yamuk ve çarpık dişlerinizden bu tedaviler sayesinde kurutulabilirsiniz.

Diş yamukluğu ve çarpıklığı her ne kadar ilk etapta kozmetik bir sorun gibi görünse de konuşma ve çiğneme faaliyetleri için engelleyici bir etken olabilmektedir. Her yaş aralığında uygulanabilen tedaviler için en uygun yaş aralığı çocukluk ve ergenlik dönemleridir. Eğer çocuklarınızda çarpışık bir diş yapısı varsa, en kısa süre içerisinde tedavisini sağlamalısınız. Zaman geçtikçe bu süreç daha zorlayıcı ve daha uzun sürecektir.

Her yaştan kişi için ortodontik tedavilerde Dt. Sema Koyuncu ile iletişim kurabilir ve randevu alabilirsiniz.

Konya diş teli tedavisi

Ortodonti tedavileri arasında bilinen en yaygın tedavi yöntemi diş teli uygulamasıdır. Bu yöntem tamamen doğal bir uygulamadır. Sadece kullanılan diş teli ve aparatlarla diş yapılarının düzenlenmesi sağlanmaktadır. Şeffaf diş teli tercihi ile görüntü olarak daha uygun bir alternatif sunulmaktadır.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.