DOLAR 32,5069 -0.06%
EURO 34,8223 -0.65%
ALTIN 2.439,790,16
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emzik Ne Zaman ve Nasıl Bıraktırılmalıdır?

ABONE OL
Şubat 19, 2021 13:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doktorların farklı görüşte olduğu bir diğer konuda emziğin ne zaman ve nasıl bıraktırılacağı konusudur. Bir bölüm uzman doktor, birinci yaşın sonunda bıraktırılması gerektiğini söylüyor. Kalan diğer bölüm uzman doktorlar da ikinci yılın sonuna kadar emziğin kullanılabileceğini ifade ediyor. Burada asıl iş ebeveynlere düşüyor. Bebeklerini iyi analiz etmeleri gereklidir. Emzik kullanımı bebeklerde bir ihtiyaç olmayı bırakıp, bağımlılık safhasına geçmiş ise emzik bir an önce bıraktırılmalıdır.

Emzik Nasıl Bırakılır?

Bazı görüşlere göre bir anda bırakılması gerekir. Diğer görüşlere göre de alıştırma süreci verilebilecek bir alternatif bulunması gerekir. Emzik yerine geçebilecek bir ikame ürün kullanılmalıdır. Emzik Zinciri sitesinde bu tür materyallere ulaşılabilir. Yalnızca bebek emzik zinciri bulunan bir site değildir. Farklı ürünler ile de hizmet sunar. Kapıda ödeme güvencesi sağlanıyor.

Emzik Bıraktıracak Materyal

Bebekler için gelişim sürecinde ebeveynlerin tercihleri oldukça önem arz eder. Emzik kullanım süreci ve bırakma süreci de ebeveynlerin, bebeklerini gözetimleri altında tutmalarına bağlıdır. Ne kadar dikkatliler ise, emziğin zararlarından kaçınarak sadece yararlarından faydalanılabilirler. Bebek emziği için tasarlanan zincirler ile de farklı bir tercih yapılır. Bu tercih bebeğin tatlılığına tatlılık katar.

Emzik bırakma sürecinde tercih edilebilecek olan ikame ürünler kullanmak önemlidir. İsimli emzik, diş kaşıyıcı çıngırak ve daha başka ürünleri bulunur. emzikzinciri.org sitesine erişim sağlayarak kişisel tasarım yapılabilir. Yapılan tasarımlar kişiye özgüdür ve kişiye özgü tasarım satın almak için uygun bir sitedir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ